Nya tunga bakslag

Ett redan skadedrabbat Tottenham har drabbats av fler bakslag.

Nu trodde man ju att botten var nådd, ja både sett till tabellen och till skadeläget, men det verkar som att något inte står helt rätt till med våra spelare.

På forumen diskuteras det flitigt vad det kan bero på och om det är dålig grundträning, dålig scoutning eller bara otur går att diskutera länge. Ett som är säkert är i alla fall att spelare går sönder, ofta.
Tidigare har vi Dawson, Lee, Bale (alla bör kunna spela på lördag), King, Ekotto, Lennon och till viss mån även Tainio på skadelistan.

När man trodde att det var slut nu så har även vår bäste spelare i Sunderlandmatchen Kaboul och Berbatov gått sönder. Kaboul räknas vara borta 3-4 veckor pga problem med baksidan av låret och Berbatovs ljumskar är det som spökar igen. Enligt uppgifter ska han nu till Tyskland för att besöka en specialist, lite Zlatan varning på det.

I övrigt verkar Mido på väg till Boro för ca 6,8 m £, Gareth Southgate är övertygad om att detta ska vara klart innan lördagens match, samtidigt som vi lägger in ett bud på 10 m £ på Curtis Davies. Vi får väl se hur det går.

AV: Johan Sjöström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.