Det är över nu – eller?

Två omgångar har gått och många snackar redan om att Jol ska få kicken och att drömmen om att hamna bland topp fyra är över. Bullshit säger jag!

Igår mådde jag riktigt dåligt efter förlusten. Jag orkade inte göra något, jag gick och la mig direkt med ett svidande hjärta. Det är tungt att se Spurs att förlora, men ännu tyngre att se dem förlora på detta sätt – två gånger om!

Viljan? Vart finns den? Jag tänker dock inte börja spekulera kring vilka spelare som gjorde vad under matchen. Läs i forumet, där finns det kritik att läsa…

Trots att säsongen börjat på sämsta tänkbara sätt så behöver det inte betyda att det är kört. Det behöver inte betyda att vi kommer spela så här illa även nästa match.
Det finns en sak som samtliga fans i världen kan erkänna – att det vänder snabbt.

En sak som dock kommer att behövas för vinst på lördag mot Derby är riktig vilja. Inställning slår klass, så enkelt är det. Om Dawson är tillbaka kommer hans vilja att smitta av sig på övriga i laget – som han brukar göra.
Om inte Dawson är tillbaka? Då blir det tufft. För det kommer krävas en förändring i laget, på ett eller annat sätt. En nytändning behövs. Jag tror Dawson är det viktigaste just nu. I såna här lägen är det han som aldrig viker sig.

Förra säsongen hade vi en vinst på de sex första matcherna i ligan. Vi mötte då Manchester Utd, Liverpool, Bolton och även Everton som vi förlorade mot. Mot Fulham blev det 0-0. Segern kom mot Sheffield som vi vann med 2-0.

Nu har vi:
Sunderland – Förlust
Everton – Förlust

Derby
Man Utd
Fulham
Arsenal

Seger mot Derby och Fulham och vi har startat säsongen bättre än den förra. Om vi dessutom kan knipa poäng mot antingen Manchester Utd eller Arsenal så är det ännu bättre.

Trots den sega starten i fjol så slutade vi femma!

Vad gnäller ni över? Det är redan över? Glöm det!
Vi har sett Berbatov utföra mirakel förut, vi har sett Tottenham spelade underhållande fotboll, vi har sett Robbie Keane sätta volleyn i nät, vi har sett "Robbo" göra makalösa räddningar.

Vi vet att Spurs kan och det är långt ifrån över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.