Skadeläget och Jols funderingar

Skadeläget ser mörkt ut och Jol funderar på att starta med tre anfallare på plan mot Everton.

Det har skrivits en hel del om vårt mittfält de senaste dagarna här på forumet då premiären mot Sunderland hade mycket mer att önska.

Enligt officiella hemsidan så är det en del frågetecken efter träningen igår, speciellt mittfältet, men Jol räknar med att inte göra några stora ändringar.
Det var fyra nya spelare som inte deltog fullt ut i gårdagens träning som deltog i matchen mot Sunderland. Tainio kände sig inte 100% och stod över träningen, Jenas har problem med ryggen och Zokora stod över träningen.
Detta bör dock ses som försiktighetsåtgärder och jag skulle tro att det är Tainio av dessa tre som kan få vila ikväll. Chimbonda deltog under uppvärmningen men klev sedan av.

Jol säger att det är en del orosmoln men medger att grabbarna vill spela igen och ställa saker och ting till rätta efter lördagens debacle.
Sedan tidigare är Dawson skadad och ses som ett frågetecken medan King, Ekotto, Lee, Bale och Lennon inte är aktuella.

Enligt Daily Mail kommer Martin Jol idag spela en forwardstrio till ett värde av 34,5 miljoner pund (vilket enligt Forex valutaomräknare ger 485 018 250,00 SEK).
Tanken är att Bent går in med Berbatov på topp och Keane får en fri roll bakom dessa två. Med tanke på hur bra Malbranque var sist så skulle jag tro att Jol spelar Jenas, Zokora och Malbranque på mitten med Keane längst fram i något som kan liknas en diamantuppställning.

Troligt lag enligt informationen ovan:

Bent – Berbatov

Keane

Malbranque – Jenas

Zokora

Stalteri – Kaboul – Rocha – Chimbonda

Robinsson

AV: Johan Sjöström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.