Curtis Davies drömmer om Spurs

West Bromwichs högt aktade mittbackskrigare Curtis Davies vill till Spurs. Samtidigt tror Martin Jol att Spurs kantspringare Wayne Routledge kan slå igenom stort denna säsong.

Nu när unge yttermittfältaren Aaron Lennon är borta på grund av skada så är chansen stor att Tottenhams kantspringare Wayne Routledge kommer få chansen istället. Den store holländaren Martin Jol tror att Routledge kan bli riktigt bra om han bara hittar självförtroendet.

– Han är nästan en lika stor talang som Aaron. Jag har sagt till honom att han har de egenskaper som krävs och även skärpa. Han behöver bara få självförtroende. Om han kan få det, då kommer han att bli riktigt bra, säger Jol om Routledge.

West Bromwichs mittbacksstjärna Curtis Davies har nog de flesta Spurs-supportrar hört talats om. Länge har han ryktats vara på ingång till klubben, men det har till slut aldrig blivit av. När franska mittbackslöftet Younes Kaboul anlände från Auxerre svalnade ryktet ännu mer.

Men nu har Curtis Davies gått ut och sagt att han vill lämna klubben och att han gärna skulle vilja spela för Tottenham.

– Spurs är en bra klubb, och med deras nyförvärv kan de hamna bland de fyra bästa. De är kända att värva unga brittiska supertalanger och jag har några vänner där som Tom Huddlestone och Aaron Lennon, säger Davies.

– Förhoppningsvis kan West Brom acceptera ett bud på mig från Tottenham eller en annan klubb så att vi kan lösa detta på ett vänligt sätt, förklarar Davies.

För att få Davies måste nog Tottenham punga ut mellan £ 7 – 10m vilket är mycket pengar. Förut var Tottenham den klubb som låg bäst till i jakten om Davies signatur, men nu när Kaboul är klar vet man inte hur Spurs kommer hantera denna situation.

Om Davies kommer så har nog Anthony Gardner gjort sitt i klubben. Gardner kommer redan nu få det tufft att ta en plats i försvaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.