Senaste om Spurs

Kaptenen King blir borta länge och Mido flyr till Sunderland?

Äntligen har Ghaly lämnat Tottenham. Personligen säger jag "äntligen" då jag väntat på den stund då Ghaly skulle lämna klubben. Man visste mer eller mindre att den dagen skulle komma, det var mer än tidsfråga.

Nu väntar många på att landsmannen Mido ska gå samma spår och lämna Tottenham. Han har tidigare uttryckt sin önskan att lämna klubben och har sagt att han gjorde fel som skrev på för Spurs.
Men den allra största anledningen till varför han bör flytta är att han troligen inte kommer få så mycket speltid som han önskar. Om han hade svårt att platsa förra året så blir det ännu tuffare denna säsong med Darren Bent som vill vara med i leken.

Mido var väldigt nära en flytt till Birmingham, samma klubb som Ghaly skrev på för. Men en del saker stämde inte i kontraktet och nu verkar det istället som om en annan nykomling vill försöka locka till sig Mido.
Roy Keanes Sunderland vill ha Mido och priset sägs ligga runt £6.

För att tala om något som verkligen får en Spurs-supporter att må dåligt så kommer vår kapten Ledley King vara borta i cirka 2 månader till.
Det är troligt att nyförvärvet Kaboul kommer att ersätta King, annars är Rocha även ett alternativ.

Aaron Lennon är också skadad och räknas vara tillbaka i slutet av augusti. Vi får alltså klara oss utan yttern i de första matcherna.

Lee Young-Pyo är tillbaka om några veckor och Ekotto kan troligen börja träna för fullt om 3-4 veckor.
En desto bättre nyhet är att Bale snart är tillbaka från sin skada.

Till sist vill jag tacka vår föredetta chefredaktör, Mikael Nilsson, som valt att hoppa av.
Du har gjort ett imponerande jobb och har hela tiden varit den starka länken. Jag talar nog för de flesta när jag säger att jag hoppas att du en dag väljer att göra comeback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.