Jenas och King på väg tillbaka

Det börjar ljusna lite på skadefronten. Lennon och Keane var tillbaka senaste matchen och nu är det snart dags för King och Jenas.

Kaptenen och backklippan Ledley King har saknats oerhört på planen. Han är inte bara en underbar fotbollsspelare. Han ger också ut positiva signaler till de övriga i laget och ger hela truppen en trygghet. Alltid är han lika lugn på planen och vet vad som gäller.
Davenport som ersatt King har inte gjort bort sig, men det har inte fungerat lika bra som det gjorde när Dawson fick spela med King. När Dawson bildar mittlås med Davenport känns det genast lite osäkrare. Men nu är det snart dags för ett av Englands bästa mittlås att spela igen.

– Jag har tränat på gymmet med vikter och även cyklat, och det känns bra. Jag är snart tillbaka och skadan förbättras snabbt, säger King.

Och nu ser Ledley King fram emot att få spela igen.

– Det är en massa att se fram emot nu och spelare som varit skadade vill alltid komma tillbaka så fort som möjligt, avslutar King.

En annan viktig kugge i laget som är på väg tillbaka är Jenas. Hans fart och kreativitet på innemitten har saknats en del på sistone. Zokora är ur form och Murphy känns ibland för seg. Tainio har även han gjort ett försök, men är lite för defensiv för att spela ihop med Huddlestone. Det har varit svårt att hitta en spelare som kan komplettera det nya stjärnskottet Tom Huddlestone. Kanske kan Jenas bidra med mer fart när han är tillbaka?

– Jag har börjat springa en del olika distanser. Jag kommer att vara med i Premier Leagues andra halvlek, säger Jenas.

Eftersom Jenas kommer från Newcastle så skulle matchen i helgen mot just Newcastle bli lite extra rolig för Jenas. Tyvärr satt skadan stopp för mittfältaren, men det är sånt som tillhör spelet.

– Jag såg fram emot matchen mot Newcastle redan i början av säsongen men en skada kom emellan och det är något du inte kan kontrollera. Jag kommer missa matchen på söndag och det är en av de saker man måste acceptera, berättar Jenas.

Förhoppningsvis är dessa viktiga kuggar snart tillbaka och bättre än någonsin, plus att de kommer vara skadefria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.