Skadeläget

Hinner Dawson bli spelklar? Vad händer med Malbranque? Slipper vi Shevchenko?

Den ständiga frågan inför dessa stora möten är hur skadeläget ser ut. I Tottenham surras det mest kring Michael Dawson, hinner han bli spelklar?

Han kommer att testas under dagen för att se hur det står still. Dawson fick en smäll mot höften i matchen mot Club Brügge som han sedan fått känningar av. Chansen finns fortfarande att han kan spela.

Mittbacksreserven Calum Davenport har problem med ljumsken. Nu har han dock genomfört en operation i Tyskland och beräknas vara tillbaka om lite mer än två veckor.

Paul Stalteri och Teemu Tainio jobbar fortfarande för fullt för sin comeback, men det blir inte nu i helgen.

Ytterbacken Young-Pyo Lee är snart helt återställd, men eftersom han missat några veckor kommer det inte bli något spel i helgen.

Steed Malbranque kommer äntligen att göra sin första match i Spurs-tröjan. Fast det gäller reservlagets match på måndag, men det är ett gott tecken. Om det går som planerat kan han bli uttagen till Tottenhams nästa match för a-laget.

I Chelsea är det Petr Cech som står på skadelistan. Men där finns även den kvicka anfallaren Andriy Shevchenko, men som beräknas vara spelklar till matchen mot Spurs. Det är benet som ställt till problem för den ukrainska landslagsmannen.

Det gäller att vara fit for fight i en sån här match. Någon vänskapskaraktär lär det knappast vara…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.