Spurs – Club Brügge 3-1

Trots en trevande start vänder Spurs ett underläge och spelar högklassig fotboll i andra halvlek. Både Dimitar Berbatov och Robbie Keane hamnar i målprotokollet och vårt äventyr ute i Europa påminner närapå om forna tider.

Brügge tog kommandot och vi verkade något bortkomna. Belgarna tog ledningen efter 14 minuter. Därefter satte Tottenham lite fart och kunde kvittera bara efter några minuter senare genom Dimitar Berbatov. Resten av halvleken var en orgie i missade målchanser. Det kändes att Tottenham var på gång och vi gick till halvtidsvila en gnutta besvikna.

I andra blev det spel mot ett mål. En underbar framspelning av Berbatov till Robbie Keane betydde 2-1. Det föll sig naturligt att planens gigant Berbatov nickade in 3-1 efter en fantastisk spelsekvens. Därefter dog matchen lite. När Berbatov och Aaron Lennon byttes mot Danny Murphy och Mido drogs tempot ner betydligt och Tottenham bevakade skickligt ledningen.

Två raka segrar och målskillnaden 5-1 betyder att det ser bra ut för de liljevita fortsättningen.