Keane stolt över lagets instats

Efter den härliga segern borta mot Besiktas med 2-0 passade Keane på att berömma laget.

Robbie Keane, som missade en del lägen, var nöjd med hur laget spelade och ger även beröm till Besiktas underbara publik.

– ”Jag är vädligt stolt. Vi visste innan matchen att det skulle bli en svår uppgift. De är ett bra lag och publiken, måste jag säga, var något speciellt – även när laget höll på att bli besegrade. Att ge oss applåder efter matchen var en fin gest.”

Captain Keano, som han ibland kallas, fortsätter med sitt beröm.

– ”Killarna var briljanta och jag tycker vi dominerade matchen. Det här är sättet vi tycker om att spela fotboll på och om vi fortsätter spela så här har vi en god chans att komma tillbaka till den form vi hade när vi var som bäst.”

Robbie Keane tycker Ghaly förtjänade målet och menar samtidigt att Spurs borde gjort fler mål.

– ”Jag är väldigt glad för Hossam Ghaly. Han har spelat bra och förtjänade målet efter hans arbetsmoral. Målet kom under en bra tid och i andra halvlek kunde vi fått in några till, men vi fick tre poäng och det var huvudsaken.
Hossam är en duktig spelare, han har en bra arbetskapacitet och är en bra fotbollsspelare. Han visade att han gör anspråk på en ordinare plats i laget.”

Nu väntar en tuff match mot West Ham och alla spelarna ser fram emot derbyt enligt Keane.

– ”Det kommer bli en tuff match, de har inte spelat så bra som beräknat och vi vet att det kan göra det svårt. Det är en match som alla i laget ser fram emot.”

Kanske studsar bollen Keans väg på söndag. Istället för ribba ut kanske det blir ribba in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.