Direkt från Prag: 4000 st Spurs-supportrar på plats

Kärleken till Londonlaget objektifieras just nu av att cirka 4 000 st Tottenham-supportrar sjunger barbröstade i ett soligt och hett sensommar-Prag. Svenskar, danskar, norrmän och engelsmän laddar just nu upp inför Spurs viktigaste europacupmatch på mannaminne. Om detta direktrapporterar nu THSS Peter Borg via telefon till tottenhamhotspur.se

Trycket efter bortamatchbiljetter till UEFA-cupmatchen blev för stort och alla de 3 500 st bortamatchbiljetterna såldes omedelbart slut till huvudsakligen THFC´s White Hart Lane-säsongskortinnehavare. Efter att THFC inte kunnat undvara några biljetter alls till THSS medlemmar (vilket vi försökt förhandla om och hoppats på från början) lyckades endast några få skandinaver få tag på biljett på egen hand, och då i de flesta fall på hemmaläktarna. Uppskattningsvis ca 500s t engelsmän sitter också på hemmaläktarna.

THSS Peter Borg är på plats och rapporterar att norska supporterklubben Tottenhams Venner återfinns i något större supporterskaror än svenska och danska, men huvudsakligen är det cirka 4 000 st engelska Tottenham-supportrar på plats för att ladda upp på bland andra den klassiska George & Dragon Pub vid Old Town Square 11 i Gamla stan i Prag (se bilden). Peter rapporterar att jag nu i telefonluren hör ungefär tusen Tottenhamsupportrar sjunga samtidigt i och utanför puben. Rysningar.

Något moloket kommer de flesta av oss få nöja oss med att, om vi har tur, få se matchen på någon brittiskinspirerad sportpub i Sverige med möjlighet att visa Channel Five´s direktsändning ikväll 20.00. Matchen visas enligt rapporter från Spursfans i Stockholm (The Dubliner Pub, Smålandsg.8, Norrmalmstorg), i Göteborg (Plain Kitchen Pub, Risåsg.8) och i Malmö (Sir Toby´s Pub, Davidhallsg.21 ). Se vidare information i forumtråden för matchsnack och dagens match.

Ikväll får vi se Tottenham springa in på planen i vårt för säsongen snygga chokladbruna och guldfärgade UEFA-cupmatchställ. Återstår att se om det ger spelarna en extra chokladkick och ett resultat med guldkant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.