Aaron Lennon knäskadad

Vår irrationella ytter åkte på en rejäl smäll under fredagens träning och kunde därmed inte spela matchen mot Manchester United. Nu väntar alla Yiddos oroligt på läkardomen.

Det var tydligt att Spurs saknade Aaron Lennon i förlustmatchen mot United på Old Trafford. På mittfältet fanns ingen kvick, dribblingsvillig och teknisk lirare som kunde bryta mönstret och överraska motståndaren. Skälet till frånvaron är en knäskada. Enligt rapporterna rör det sig i värsta fall om en broskskada som kan ta upp till två månader att läka.

Martin Jol uttalar sig: "Kanske behöver han opereras, men vi ger honom först en veckas vila. Därefter gör vi en värdering och tar ett slutgiltigt beslut. Det är en besvikelse, men vi spelade utan honom under försäsongen och då gjorde andra spelare bra ifrån sig."

Låt oss verkligen hoppas att Aaron Lennon tilfrisknar fortare än kvickt. Tottenham behöver honom. Särskilt med tanke på att Wayne Routledge lånades ut till Fulham och Steed Malbranque nyligen opererades och inte väntas tillbaka förrän i november.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.