THSS-resa till hösten

…ja, eller nästan till vintern. Vi planerar att ge oss av till London i slutet av november för att möta juhandel och Wigan

Bäste THSS:are!

Äntligen har vi fått klarhet i när, var och hur vi skall åka till WHL nästa gång. Vi kommer att åka till London för att se matchen mot Wigan den 25/11. Det återstår en del information och detaljer kring resans utform ning och innehåll, men följande ingår i resans pris.

1 st matchbiljett
2 nätter på hotell i London (extra nätter kan eventuellt ordnas)
Någon slags samkväm med THSS, White Hart Danes och Tottenham Swiss Supporters.

Priset för resan enligt ovan och exklusive flyg är beräknat till 2100:-/person

Vi har i år fått märka av effekterna av att ha ett lag som är poppis, men som har för liten arena. Detta har gjort att vi i dagsläget inte kan garantera att vi har ett visst antal biljetter till denna match. Vi kommer att ansöka om biljetter och kommer att få klart besked cirka 2 månader före avresan.

En faktor som tvivelsutan underlättar för oss när vi ansöker om biljetter är att man även är medlem i THFC. Är man inte det så är det inte på något sätt kört, men som sagt det underlättar för oss när vi ansöker om biljetter. Vi uppmanar därför samtliga att antingen maila oss sitt THFC-medlemsnummer och namn, så att vi kan få in detta i vårt medlemsregister.

Om ni nu är sugna på att åka över med ett gäng sköna THSS:are och få möjlighet att njuta av skön fotboll i goda vänners lag så gör ni detta lättast genom att skicka ett mejl till info@spurs.se där ni anmäler hur många ni är som vill med och som sagt även anger eventuellt THFC-medlemsskapsnummer.

OBS! Först till mejlkontot vinner…(en variant på först till kvarn).

Sista anmälningsdag för resan är 30/9. Vi återkommer med mer information så fort som vi vet hur många biljetter vi får till matchen, så att ni så fort som möjligt kan boka er flygresa.

Vi vill också passa på att be om ursäkt för den eventuella osäkerhet som uppstår i frågan om man kommer med eller inte, men det ligger utanför THSS kontroll även om vi samverkar med Tottenham Trust och THFC för att lösa allt till det bästa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.