Defendi åter ut på lån

Unge, brasilianska mittbacken lämnar återigen Spurs för en säsong i italienska ligan. Förra året tillbringade han i Udinese och den här säsongen är det AS Roma som får dra nytta av hans tjänster.

Rodrigo Defendi köptes under Arnesens tid i klubben från Cruzeiro och det talades om att mittbacken köptes framför ögonen på AC Milan, som också var ute efter honom.

Han har dock haft otroligt svårt att anpassa sig till livet i England och fick omedelbart återvända till Brasilien för en tid. Förra säsongen bar det av till Udinese, där det fanns en ganska stark brasiliansk legion som kunde bidra till att Defendis hemlängtan lindrades. Under försäsongen återvände backen till London, men har nu återigen fått tillåtelse att spendera tid i Italien. Nu i "den eviga staden", där han blir lagkamrat med brassar som Amantino Mancini, Rodrigo Taddei och Doni.

THSS önskar Rodrigo Defendi lycka till i Roma och hoppas att han kan slå sig in i laget nästa säsong, men hans framtid i Spurs är osäker då Roma nu har en option på att köpa spelaren om de så önskar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.