Dags för The Zok?

Spekulationerna angående ett eventuellt förvärv av St Etienne´s ivorian Didier Zokora har i dagarna nått stora proportioner. Idag ger sig klubben i kast med att kommentera uppgifterna, utan att på något sätt dementera de samma.

I dagens, mindre trovärdiga söndagstidning, News of the World hittar man direkta citat, där Zokora själv ska ha utryckt sin entusiasm över att en övergång ska ha varit nära anstående.

Så stora har spekulationerna blivit att klubben känt sig nödvändig att kommentera affären. På den officiella hemsidan vädjar man till fansen att endast tro på de uppgifter som presenteras från klubben. Man bekräftar dock att Spurs just nu ligger i långt gågna förhandlingar med Didier Zokora´s klubb, St Etienne, samt spelaren själv.

Det är nog ganska rimligt att anta att detta är klubbens sätt att säga att spelaren nu är nära en övergång, men utan att bekräfta uppgifterna om att en övergång på något sätt ska vara klar.

Personligen förväntar jag mig att Zokora svänger förbi Chigwell under veckan för en läkarundersökning och för att reda ut det finstilta, innan THFC kommmer bekräfta något mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.