Mourinho berömmer Spurs

Drygt två dygn efter William Gallas vinstmål mot Spurs tillstår José Mourinho att Spurs mycket väl hade förtjänat att lämna Stamford Bridge med en poäng efter lördagens derbymatch.

Mourinho tillbringade gårdagen i Tyskland för att ta mot ett pris som Årets Manager av föreningen International Federation of Football Historians and Statisticians.

Tillfrågad av pressen om elimineringen ur Champions League, så berättade Mourinho att helgens vinst mot Spurs har gjort mycket för att lindra besvikelsen efter mötena med Barcelona. Han fortsatte, ganska överraskande, med att hylla Tottenham.
-"Vi slog Tottenham i lördags, men hade det blivit oavgjort så hade jag sagt till mina spelare att våra motståndare är ett riktigt bra lag. Nu vann vi visserligen och vi är nöjda med det, men jag kan inget annat än att tycka att det var lite orättvist mot våra motsåndare."

Mourinho fortsätta med att säga att han hoppas att Spurs når sitt mål med att, genom en fjärdeplats i ligan nå, nästa års Champions League.
Nu vet vi ju alla att Mourinho är en man med oändligt antal rävar bakom sitt öra, så frågan är om han verkligen vill att Spurs ska nå fjärdeplatsen för att han gillar Spurs, eller om han bara tog tillfället i akt att ytterligare spä på den mentala maktkampen med Arsene Wenger, vars Arsenal är Spurs största rivaler både tabellmässigt och känslomässigt.

Men visst, Mourinho är inte den som slösar på komplimanger, så det är bara för Martin Jol och spelarna att tacka och ta emot. För denna gången hoppas vi att "The Special One" får som han vill. Så brukar också vara fallet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.