Owen Price till GIF Sundsvall

I somras löpte kontraktet ut med Spurs. Nu har förre Spursliraren hamnat i Medelpad. Price har skrivit på för ett år, med option på ytterligare en säsong om han kan hålla sig skadefri.

Owen Price uppmärksammades tidigt som tonåring när han redan sköt mål efter 4,3 sekunder för Ernest Bevin College i en match mot Barking Abbey i Heinz Ketchup Cup på Highbury. Kort därefter skrev han vid 14-års ålder reklamkontrakt med sportkonfektionsjätten Adidas.

19-åringen kom till oss från Charlton Athletic och representerade både Tottenhams ungdoms-och reservlag under fem säsonger. Price ansågs tidigare som en framtida landslagsytter på högersidan i England. Svåra skador och en mindre seriös inställning till idrotten satte tyvärr käppar i hjulet för Owen's framfart på gröna mattan.

Inför årets säsong i Premier League klargjorde Spurs lagledning att Price kunde söka sig efter nya utmaningar. I december har han provtränat med GIF Sundsvall och belönas med ett kontrakt som åtminstone sträcker sig under 2006.

Owen Price spelar kommande säsong med nummer 19 på ryggen och bör kunna ta plats till höger på mittfältet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.