Dean Marney lånas ut

Idag tillkännagav Tottenham Hotspur att vår unge talangfulle mittfältare Dean Marney lånas ut under en säsong till Norwich City i the Championship. I och med ökad konkurrens på vårt mittfält ansåg klubbledningen att ett lån var bäst för Marney's personliga spelarutveckling.

21-årige engelsmannen slog vid nyår igenom med dunder och brak i A-laget. I vinstmatchen mot Everton (5-2) på White Hart Lane sköt Dean Marney två mål, varav ett sagolikt vackert med bollen uppborrad i krysset. Kort därefter blev han uttagen i det engelska U21-landslaget.

Dean Marney är en egen produkt ur klubbens ungdomsverksamhet och debuterade för Spurs i Premier League 2003/2004. Under sina år i A-truppen har han under kortare perioder även varit utlånad till Swindon, Queens Park Rangers och Gillingham.

Nu styr han alltså kosan österut till Norwich för ett år hos Kanariefåglarna och spel i the Championship. THSS och spurs.se önskar Dean Marney lycka till och hoppas att få återse honom som en ännu bättre fotbollsspelare nästa år!

Mikael Nilsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.