Edgar Davids till Spurs

Idag blev det klart att Inters holländska mittfältsgeneral Edgar Davids skriver på för klubben. Davids går till Spurs på fri transfer och blir en perfekt ledare i ett ungt och lovande Spurs.

Klubben har under sommaren sökt efter en ledartyp till ett lovande men oerfaret lag. Spelaren blev alltså Edgar Davids som i dagsläget framstår som den perfekte för uppgiften. Med sin stora internationella erfarenhet och sin välkända vinnarattityd kommer Davids att höja kvaliteten på laget.

Den 32-årige holländaren kommer närmast från ett Internazionale där han inte riktigt nått upp till samma nivå som under åren i Juventus och det spel han visade upp i Barcelona under säsongen 2003-04. I Barca var han en starkt bidragande orsak till den strålande vårsäsong som tog klubben från botten till en andraplats i ligan.

Martin Jol uttrycker på officiella hemsidan sin glädje över att få tillgång till en klasspelare som Davids och att mittfältaren är ledartypen klubben sökt den senaste tiden. Med 73 landskamper för Holland i bagaget samt flera titlar med de klubbar han representerat genom åren värvar Spurs en spelare som förhoppningsvis tar klubben ytterligare ett kliv mot toppen.

Davids kommer i veckan att genomgå en läkarundersökning samt förhandla om de personliga villkoren i kontraktet.

Johan Öhlin

http://www.premierleague.com/fapl.rac?command=setSelectedId&nextPage=enNewsLatest&id=888885&type=com.fapl.website.news.NewsItem&categoryCode=NewsLatestFAPremierLeagueNews&breadcrumb=latestfa_breadcrumb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.