Angående Frank Arnesen

Besvikelsen och chocken efter Frank Arnesens val att dansa efter ryska rubel har inte lämnat någon Tottenhamanhängare oberörd. Det är fullt förståeligt och samtidigt så måste vi visa styrka i en sådan här situation.

Ingen spelare eller ledare är större än klubben. Att Arnesen med all tydlighet har visat att hans tidigare ord varit lika tomma som de flesta vallöften är beklagligt. Frank har vid de tillfällen jag pratat med honom framstått som en rak och ärlig person. Hans val att vandra till västra London för en lön somenligt uppgift skall ligga på £1.7 miljoner om året får stå för honom.

Han fick förtroendet att väcka en jätte som sover och skapa en ny liljevit stormakt i norra London, han svek detta förtroende och det får han leva med. THSS styrelse ser Arnesens avhopp som ett stort svek och ett mycket underligt agerande sett till tidigare intervjuer.

Att bedriva häxjakt och börja fundera på att skicka hotelser eller på annat sätt försöka skada Arnesen är dock något som vi tar starkt avstånd från. Arnesen kommer säkerligen, likt Sol Campbell, att få ett gott tecken på vad Tottenhams anhängare tycker om honom om han visar sig på White Hart Lane, och detta utan att han behöver bli hotad.

Häxjakt och hot fick Anders Frisk att sluta och det hör inte hemma inom fotbollen. Jag tror att samtliga känner sig oerhört svikna av Arnesen, inte minst då Martin Jol, men det är lika gott att glömma Frank Arnesen. Han har visat sitt rätta jag och det är endast onödigt att lägga ner kraft och energi på att försöka sammanställa hotelsebrev mot honom.

Fokusera på Tottenham och nästa säsong. Det är framtiden och den är betydligt mycket större än Arnesens framtid någonsin kommer att vara.

Jan Juhlin
å THSS styrelses vägnar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.