Upp till bevis för ”nya” Spurs

När ligamatcherna drar igång igen efter kommande helgs FA-cupmatch mot Nottingham Forest är det upp till bevis för Jol och hans mannar. Den 16:e april möter vi Liverpool borta i en tuff match men innan dess väntar sex matcher som ska kunna ge en hel del poäng.

Helgens match mot Nottingham bör klaras av då klubben satsar hårt på FA-cupen. Vi har ett starkare lag och är bara inställningen den rätta kommer det att bli spel även i den 6:e omgången (kvartsfinal).

Går vi över till ligan väntar i tur och ordning Fulham (h), Southampton (b), Charlton (b), Manchester City (h), Birmingham (b) och Newcastle (h).

Det finns förstås inga lätta matcher i Premier League men motståndet känns ändå överkomligt. Med tanke på att framförallt Reid och Mido förstärkt truppen ska förväntningarna på laget vara ganska högt ställda under resterande del av säsongen. Är ambitionen att vara med och slåss om Europaplatserna krävs en hel del poäng framöver och det känns som om vi har ett bra läge, trots att det idag är ett par poäng upp. Vid seger i hängmatchen krymper dock avståndet till sjätteplatsen till endast tre poäng.

Det är helt klart upplagt för en spännande vår!

Johan Öhlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.