Landslagsstjärnorna Andy Reid och Michael Dawson klara för Spurs

[img]http://www.spurs.co.uk/images/apics3/reidbig.jpg[/img] Tottenham Hotspur FC meddelade ikväll att lagkamraterna Andy Reid och Michael Dawson är på väg anlända i norra London. Båda spelarna har tills nu tillhört det klassiska forna storlaget Nottingham Forest i Championship-ligan (f.d. Division 1).

[img]http://www.spurs.co.uk/images/apics3/dawson1.jpg[/img] Läkarundersökning och personliga kontrakt återstår innan både Reid och Dawson kan dra på sig vår liljevita tröja och kalla sig för Spursspelare. Tydligen återstår endast formaliteter förrän affären på £8 miljoner är i hamn.

Andy Reid är 22 år och irländsk landslagsspelare. Reid är en mycket teknisk vänsterfotad yttermittfältare med fint spelsinne. Reid har spelat fram till flertalet Keane-mål i den irländska landslagströjan.

21-årige Michael Dawson spelar mittback och är känd för sina ledaregenskaper. Dawson har tidigare haft det ärofyllda uppdraget som lagkapten för Englands U-21 landslag.

Frank Arnesen är övertygad om att dessa två ungtuppar både höjer och breddar kvalitén i truppen nu och in i framtiden.

Mikael Nilsson

ps. De heta nyförvärven lär få sitta på läktaren i det eventuella mötet mellan de båda klubbarna i FA-cupens femte omgång runt 19-20 februari, då båda spelarna deltagit i denna säsongs cup för Nottingham Forest. Spurs slipper dock möta de två på planen, vilket är mycket positivt 🙂 ds

BBC bekräftar också övergången:
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/eng_prem/4223911.stm

Om Andy Reid:
http://www.nottinghamforest.premiumtv.co.uk/page/Profiles/0,,10308~13558,00.html

Om Michael Dawson:
http://www.nottinghamforest.premiumtv.co.uk/page/Profiles/0,,10308~22221,00.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.