Peter "Foppa" Forsberg invald Hedersmedlem i THSS

Under lördagen, timmarna före derbynas derby – matchernas match mellan Spurs och Arsenal, träffade representater från THSS Peter Forsberg i London. Syftet var att utnämna den nybildade supporterklubbens Hedersmedlem nr 002.

Expressen skriver om Foppas och THSS

THSS kassör Peter J Borg och supporterresoransvarige Magnus Tinnsten hade fått i uppdrag att personligen överlämna medlemspaketet och utnämna denna en av tidernas störste svenske idrottsman till Hedersmedlem nr 002. Mötet ägde rum i inför ögonen på spontan Tottenhamfansskara som samlats inför den brännheta klassiska derbymatchen.

Motivering:

"Peter Forsberg gör ett fint arbete för att föra fram Tottenhamklubbens namn och goda rykte i svensk media. Eftersom Peter förutom sitt trogna supporterhjärta även är en av världens ledande idrottsmän i sin sport och en bra förebild finner vi honom som en värdig Hedersmedlem i Tottenham Hotspur F.C. Supporters Sweden. En THSS Hedersmedlem bör vara en uttalat stolt Spursfans, en bra förebild och ambassadör för Spurs."
// THSS Styrelse

Expressen var på plats för att skriva om detta. Artikel publicerades i Sport-Expressen söndag 14 november.

Mathias Bridfelt

ps. Tröjan på bilden är ej den kommande officiella THSS-tröjan (som du kommer kunna köpa via spurs.se) utan en tillfällig tröja som Hedersmedlemmarna fått tills den korrekta tröjan är färdig) ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.