Skaffa dig Spurs-koll på Twitter med THSS!

Twitter är en fantastisk social plattform att följa allt gällande Tottenham, oavsett om man använder det i mobilen, datorn eller surfplattan.

Därför sammanställer vi nedan ett antal konton som är självklara för varje Tottenham-supporter att följa på Twitter om man inte kan få nog av Tottenham.

Observera att vi i denna lista endast fokuserat på informativa Twitter-konton med olika syften. Gamla och nuvarande spelare på sociala medier lämnar vi utanför.

Talking THFC, @talkingthfc – https://twitter.com/TalkingTHFC

Twitters bästa Tottenham-konto om man ser till både nyheter, kuriosa, transferrykten och allt möjligt som berör klubben som är Tottenham. Uppdateras dagligen med flertalet tweets och är verkligen ett konto som ger intrycket av att aldrig sova.

Rob Mackenzie, @MacRob85 – https://twitter.com/MacRob85

Rob bor i London och är en gammal Leicester-supporter. Hans jobb är däremot mer intressant. Rob jobbar som Head of Player Identification hos Tottenham. Även om han kanske inte specifikt delar med sig av sitt arbete så är det ändå en bra källa av intressanta tweets. Där han både berättar lättare saker om sin roll samtidigt som han ger en inblick i hans arbetsbörda samt intressanta kommentarer till Tottenhams matcher och utveckling av klubb samt spelare.

Hotspur Related, @HotspurRelated – https://twitter.com/HotspurRelated

Väldigt snarlikt Talking THFC men ändå absolut värt att följa. Om inte Talking THFC snappar upp det så gör Hotspur Related det och även vice versa.

Nikhil Saglani, @Nikhil_Saglani – https://twitter.com/Nikhil_Saglani

Nikhil är en 18 år ung Tottenham-supporter. Hans ålder spelar dock ingen roll när han konstant delar med sig av intressanta artiklar, synpunkter och tankar kring Tottenham.

Spurs Stat Man, @SpursStatMan – https://twitter.com/SpursStatMan

Detta konto drivs av flera personer och det som publiceras är statistisk data som berör Tottenham. Oftast statistik som är aktuell för tillfället för Tottenham, gärna i anknytning till pågående matcher. Eller bara intressant information, så som att Tottenham inför mötet mot West Ham i slutet av denna vecka inte har förlorat en match i Premier League på 105 dagar.

Opta Joe, @OptaJoe – https://twitter.com/OptaJoe

Likt Spurs Stat Man, men publicerar statistik som berör samtliga engelska lag. Kan erbjuda väldigt intressant data som berör Tottenham inför, under och efter deras matcher.

Spurs Nostalgia, @thfcnostalgia – https://twitter.com/thfcnostalgia

En riktig guldklimp för Tottenhams fans på Twitter. Detta konto publicerar regelbundet gamla bilder från Tottenhams historia. Det kan vara något från tidigt 1920-tal ena sekunden för att sedan minnas tillbaks till FA-cupen i början av 90-talet. Fantastiska bilder på både arenor, spelare och matcher samt fans från alla möjliga tider och endast med fokus på Tottenham.

Ricky Sacks, @GlobalSpurs  – https://twitter.com/GlobalSpur

Ricky har på kort tid gått från ett hundratal följare till just nu över 3700 följare. Orsaken? Väldigt bra och intressanta inlägg gällande Tottenham.

New Spurs Stadium, @NewSpursStadium https:/twitter.com/NewSpursStadium

Ett konto som endast fokuserar på den nya arenan. Nästan dagligen uppdaterar med bilder från området som visar utvecklingen och bidrar även med nyheter och uppdateringar generellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.