Fans i Fokus: Robin Dronsfield

Dags att ta en närmare titt på en av styrelsens nyaste tillskott, Robin Dronsfield

 Namn/ålder?

Robin James Dronsfield, inne på mitt 26:e levnadsår. Robin D

 Bor/Familj?

Bor i Örebro. Härstammar med 50% från Värmland och andra hälften från England.

Sysselsättning?

Arbetsledare på IT-företaget EVRY.

När och varför blev det Spurs för din del?

1995, började spela knattefotboll som 5 åring och blev indelad i Tottenham Hotspur. Fick kort därefter en matchtröja från min engelska släkt och lärde mig snabbt ”Spuuuuuurs are on their way to Wembleeyy…”

Bästa Spurs-minne?

Första bortamatchen live, på Stamford Bridge. 0-0, men helt fantastisk upplevelse. Inte på grund av Stamford Bridge utan den karakteristiska stämningen i klacken. 5-1 mot Arsenal en bubblare med.

Favorit-spelare? Nu och då?

Har aldrig riktigt varit den som haft favoritspelare. Följer laget och det räcker gott och väl. Darren Anderton är den närmsta tillsammans med Rafael van der Vaart. I nuvarande spelartrupp är jag mest förtjust i Hugo Lloris och Christian Eriksen.

Roll inom THSS??

Suppleant.

Några andra lag inom fotboll eller andra sporter som du följer??

Jag är osvensk på den här punkten. Det är 100% Tottenham och fotboll som gäller. För mig är det helt ologiskt, oförståeligt och ofattbart hur man kan ha två klubbar i sitt hjärta? Men det kan ju också vara på grund av otillräckligt med intellektuell kapacitet från min sida 😉

Andra ”o-sportsliga” intressen?

Musik, spelar gitarr i ett rockband. Gillar att läsa, resa och sova.

 Spurs 2014/15?? Nöjd med säsongen så här långt??? Tränare? Spelare?

Känslan är god, mest på grund av att jag upplever stämningen och tron kring laget som positiv. Även om den här säsongen bjudit på ett par rejäla lågvattenmärken (0-1 hemma mot West Brom, då jag stod på Shelf Side och bevittnade vad som knappast kan definieras som en insats, kändes det nästan som jag ville ge upp allt.)

I skrivande stund har inte ligacupfinalen spelats, men jag anser att Tottenham är ett cuplag och är väldigt nöjd med att vi spelar final på Wembley. Besviken över att vi fick lämna UEFA och FA-cupen.

THSS medlemsantal har minskat de senaste åren, vad ska vi göra för att vända trenden?

Vi kan inte tvinga folk att hålla på Tottenham men som supportrar kan vi hålla ihop och ju mer direkt supporter-relaterat värde vi i styrelsen kan ge våra medlemmar är jag helt säker på att medlemsantalet ökar. Typ service kring biljettköp, matchsamlingar, träffa legender och andra förmåner. Styrelsesammansättningen känns väldigt vass och jag är stolt att vara en del.

Om du skulle få bestämma  i sommar, vilka spelare skulle du sälja och på vilka positioner skulle du försöka förstärka? några specifika namn??

Ut:

Younes Kaboul

Paulinho

Roberto Soldado

Erik Lamela (nej, han kommer inte att blomma ut)

Emanuel Adebayor

In:

Ovanstående borde kunna håva in en fin summa pengar. Tycker vi ska fylla på med ytterligare en mittback, en ytter och två anfallare. Gärna unga engelsmän allihop. John Stones, Jay Rodriguez, Danny Ings och Rickie Lambert (att kasta in i 65:e).

Berätta en hemlig talang som du har som inte många vet om?

Jag kan rimma på allting! Det är helt vansinnigt. Julrim tar mig ett par sekunder att ta fram. Om du ger mig ett ord kan jag på stående fot påbörja en vers som rimmar. Totalt onödig talang.

 Slutligen….Beskriv en perfekt dag i Robins liv!

Vakna tidigt, utvilad. Lång frukost med gott kaffe och en bra bok. Ett träningspass följt av en sväng förbi replokalen för ett bra rep. En eftermiddagsmatch på White Hart Lane, 3 poäng och fantastisk stämning på läktarna. På kvällen, någon god rätt, ackompanjerad av endera en iskall öl eller ett bra rött vin. Slutligen somna i soffan lite salongsberusad med go musik dånandes i högtalarna.

Stort tack till Robin! Jag är övertygad om att han kommer att vara en uppskattad del av THSS i många år framöver