Vinnaren av THSS-tipset är utsedd!

Ett stort grattis till Lasse Strand från Grycksbo i Dalarna som vann 2006/2007 års upplaga av THSS-tipset.

I konkurrens med 161 stycken THSS-vänner lyckades Lasse hålla undan och vinna på 79 poäng.

Priset för Lasse blir att han kommer att få följa med till White Hart Lane för att dela ut priset till THSS PLAYER OF THE YEAR AWARD 2006/2007 där han har boende och matchbiljett betalt.

Lasse är äldst i klanen Strand som består av tre generationer THSS-medlemmar.

Lasse har toppat THSS-tipset sedan i mitten av januari då han var ensam att tro på att det skulle bli 0-0 mellan Cardiff och Spurs i FA-cupen.

Det var inte förrän sista veckan jag trodde på slutseger trots att jag varit i större ledning. Det lossnade för mig när Spurs fick större självförtroende och började spela ut på riktigt, säger Lasse.

Taktiken när jag tippat har byggt på känsla.

Jag har varit på två matcher tidigare. Första gången var mot Queens Park Rangers 1995 och andra gången var den berömda matchen mot Arsenal när Sol Campbell gjorde sin återkomst på White Hart Lane 2002.

Nu skall jag "lura" med frugan i THSS och ta med henne till London i höst när jag skall få vara med och dela ut priset till Dimitar Berbatov, avslutar Lasse som annars har Robbie Keane som favoritspelare.

Från THSS sida så skickar vi ännu en gång stora grattishälsningar till Lasse Strand som ser fram mot höstens THSS-tips. Grattis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.