Summering av THSS-årsmötet 2007

Styrelsen vill härmed informera om vad som hände vid årsmötet den 13 maj i Göteborg.

Hej!

Först vill jag meddela att ett protokoll från årsmötet kommer att presenteras de kommande dagarna. Detta är en kortare summering om beslut och diskussionspunkter.

Vi var cirka 20 personer närvarande, vilket tangerar besöksantalet i Stockholm förra året. Under årsmötet fattades följande beslut rörande styrelseposter:

– Jan Juhlin valdes till ordförande för en tid av 2 år
– Peter J Borg valdes till kassör för en tid av 2 år
– Mathias Bridfelt valdes till suppleant för en tid av 2 år
– Peter J Borg och Mikael Thor valdes till valberedning för en tid av 1 år

Detta innebär att THSS kommer att ha samma styrelse under kommande säsong, vilket är första gången sedan föreningen startade.

– Mötet beslutade att godkänna en motion om familjemedlemsskap. Detta innebär att en familj kan köpa medlemsskap för 500:-. Medlemsskapet gäller alla familjemedlemmar boende på samma adress.

Styrelsens ambitioner och rekommendationer inför kommande året:

Under de år som passerat så har det varit en del medlemmar som valt att inte förnya sitt medlemskap. Detta innebär att det borde finnas en bra grund av öka medlemsantalet ytterligare. Målsättningen inför kommande verksamhetsår är därför att föreningen skall bli över 700 medlemmar.

Föreningen skall arbeta vidare med att stärka Tottenham Hotspurs namn i Sverige och Europa, och föreningen skall verka för att skapa en stark gemenskap mellan Spursfans i Sverige och i Europa.

Styrelsen har också ambitionen att öka antalet medlemsbrev till medlemmarna då vissa medlemmar ej är frekventa internetanvändare. Tanken är att det skall skickas ut minst tre medlemsbrev under året där en summering av de senaste tre månaderna presenteras. Målsättningen är att informerar om vad som händer på styrelsenivå, vad som händer i THSS överlag samt där vi plockar med en och annan läsvärd krönika från webbsidan. Dessutom är förhoppningen att ett antal gästkrönikörer skall kunna skriva sina tankar om Tottenham.

Under året skall hållas minst ett styrelsemöte per månad från och med augusti månad. Två av dessa mötet skall ske fysisikt, medan övriga möten kommer att ske via telefon.

Två medlemsresor till White Hart Lane skall genomföras och priset kommer att bli ca 2100:-/person. Vi har som målsättning att köpa upp 20 stycken THFC-medlemskap till THSS-medlemmar vilket gör att vi kan garantera minst 40 personer plats vid varje resa. Det finns dock en del frågetecken kring detta eftersom THFC just nu håller på att diskutera biljetthantering vis-a-vis sina supporterklubbar.

Ambitionen är även att THSS skall boka minst en buss för att ge medlemmarna möjlighet att följa Tottenhams öden och äventyr i europacuperna fr.o.m. sommaren 2007. Detta beror helt och hållet på hur biljettkontoret väljer att arbeta och det finns inga garantier att detta blir en verklighet.

Styrelsen kommer också att jobba för att göra det enklare för THSS medlemmar att köpa biljetter via THSS. Målsättningen är att medlemmar alltid skall kunna vända sig till THSS för att få tag i biljetter till matcher. För kategori B och C så ser vi inga problem med detta, medan det är svårare för kategori A-matcher.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.