Spelare talar ut

Berbatov förklarar sin lycka, Chimbonda slår tillbaka på snacket om Arsenal, Keane trivs i Spurs, Defoe vill ha tre poäng och Ghaly blir bötfälld.

Det har diskuterats en hel del kring Chimbonda då han i veckan gick ut och sa att han kunde tänka sig spela för Arsenal. Men nu slår han tillbaka och menar att han blev felciterad.

– Jag sa inte att jag ville gå till Arsenal. Jag sa bara att de spelade bra fotboll och hade ett bra lag. Jag är i Tottenham nu och trivs bra här. Jag är engagerad i klubben.

Högerbacken Pascal Chimbonda ser fram emot bättre tider.

– Jag har bara varit här ett år och jag har tre år kvar av mitt kontrakt. Jag är nöjd med min form under den första säsongen i Tottenham, men jag har mer att ge och visa, avslutar Chimbonda.

En annan spelare som trivs bra i Tottenham är irländaren Robbie Keane som blivit en tongivande spelare i laget. Både som ledare på planen och målgörare är han idag älskad av många.

– Jag har alltid känt mig bosatt här. Men jag är alltid bosatt i mina klubbar men eftersom olika faktorer spelat in så har jag varit tvungen att lämna. Leeds hade ekonomiska problem, Coventry spelade i Division I och jag ville spela i högstaligan och i Inter fick jag inte den speltid jag önskade.

– Jag njuter av tiden här, säger Robbie Keane.

Keanes anfallskollega, Dimitar Berbatov, ser fram emot att utmana ”Big Four” i England.

– Jag hoppas att vi nästa säsong kan utmana ”Big Four” som man säger i England. Chelsea och Mancehster United har visat intresse, men jag trivs i Tottenham.

– Jag är verkligen glad över att jag valde att komma till Tottenham och jobba med Martin Jol – han är en toppentränare.

Trots att säsongen började trögt och att spelet inte alltid har fungerat så är Berbatov nöjd med hur laget spelar.

– Det mest underhållande laget den här säsongen är Spurs. Vi har gjort många mål, försökt spela bra, försökt underhålla fansen. För mig är det de viktigaste – att underhålla, att njuta när du spelar, eftersom det är ett spel, avslutar bulgaren Berbatov.

Defoe som gjort två mål på de två senaste matcherna ser fram emot att plocka tre poäng i säsongens sista match. Spelarna minns besvikelsen förra året, och det ska inte upprepas i år.

– Jag hoppas vi slipper lida lika mycket som förra säsongen när vi föll på sista matchen. Med tanke på det laget vi har och att vi spelar hemma så ska vi förhoppningsvis plocka tre poäng, säger Defoe som hittat målet igen.

Ghaly visade sin besvikelse senast då han först blev inbytt men sedan utbytt. Han kastade Tottenhamtröjan på marken och gick raka vägen till omklädningsrummet. Defoe vill dock försvara egyptiern lite.

– Ghaly har varit i klubben ett tag nu och han har aldrig ställt till med några problem. Jag vill inte att fansen ska uppmärksamma det här mot honom, avslutar Defoe.

Ghaly fick böter på £40 000 efter sitt uppförande. Det är två veckolöner som klubben dragit in, och förhoppningsvis slipper vi se liknande scener i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.