THSS förstärker webbredaktionen

THSS kan med stolthet presentera ett ungt och hungrigt nytillskott till sajten.

Vår nya medarbetare heter Torbjörn Carlsson och är 22 år. Han är ursprungligen från Småland, men har efter några års utflykt till norra delarna av London bosatt sig i Malmö för att studera. Torbjörn kommer i första hand att skriva nyheter och krönikor. Nedan följer en kort presentation av smålänningen som går under smeknamnet "Trulock".

"När jag för första gången jag såg Tottenham var jag knappt fyra år. Tottenham, med Gary Mabbutt, Paul Gascoigne och Chris Waddle anförda av Terry Venables besegrade då min moderklubb Vederslöv Dänningelande IF en regnig och åskig sommarkväll på Dänningevallen strax utanför Växjö. Det var dock inte förrän jag sex år senare, hårt ansatt av min äldsta bror blev en Tottenham-supporter, till min andra brors stora förtret då han försökte få mig att stödja Arsenal.

Efter denna kamp om min själ har jag varit en yid och när jag efter gymnasiet sedan flyttade till London bodde jag på N17 0PH i Tottenham ett halvår. Jag stannade i London ytterligare ett år innan jag bestämde mig för att flytta hem och avsluta mina studier. Av den anledningen studerar jag nu i Lund och bor i Malmö och ser Tottenhams matcher på Sir Tobys tillsammans med andra Yids i exil."

THSS önskar Torbjörn Carlsson hjärtligt välkommen till webbredaktionen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.