Dawson och Daniel Alves är redo för strid

Inför kvartsfinalens andra match mot Sevilla står självklart mycket spel. Det vet både Tottenhams Dawson och Sevillas högerback Daniel Alves.

Det är inte bara Tottenham som har ett fullt spelschema med viktiga matcher. Sevilla, som fortfarande har chans på ligatiteln i La Liga, spelar hela tiden oerhört viktiga matcher. Medan Tottenham som slåss för en plats i UEFA-cupen också bara har viktiga matcher. Alla förlorade poäng kan bli avgörande.

Inte nog med det, nu väntar en mycket viktig match i UEFA-cupens kvartsfinal. Men Daniel Alves i Sevilla är inte trött än.

– ”Jag är inte trött. I hela mitt miv har jag drömt om att spela 100 matcher på ett år och om det blir 50-60 matcher är det också bra, för jag vill alltid spela.”

Michael Dawson som ständigt är med i Tottenhams laguppställning ser aldrig ut att tröttna. Han ser aldrig mer sliten ut än någon annan, och han går alltid in med ett imponerande fokus på matchen. En sådan vilja att spela alla matcher är beundransvärt. Självklart vill ju alla spela, men då måste man också visa det, och det är precis vad mittbacken Dawson gör match efter match.

Som vanligt ser Dawson fram emot en ny match.

– ”Vi har inget att vara rädda för. Sevilla är ett bra lag som ligger i toppen av deras liga men vi vet vad vi kan åstadkomma på White Hart Lane. Det är en mycket, mycket viktig den här säsongen. Vi vet vad den betyder för klubben, och för vår säsong.”

Högerbacken i Sevilla, Daniel Alves, är också medveten om hur viktig matchen är.

– ”Matchen mot Spurs kommer att bli svår, men om vi vill nå finalen måste vi även klara såna här matcher.”

Första matchen slutade med 2-1 till Sevilla. På torsdag kommer vi troligen att få se en riktig rysare, det mesta talar åtminstone för det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.