Reseinfo uppdaterat

En del detaljer återstår fortfarande, och en viss osäkerhet finns altjämnt, men styrelsen försöker här reda ut begreppen.

Hej!

Som vissa av er vet så har vi haft en hel del diskussioner med THFC angående vår biljettilldelning till så kallade kategori A och B matcher. Vi har i vår diskussion med dem påpekat att vi har totalt 51 stycken THFC-nummer inom THSS. I dessa ingår 13 stycken medlemsnummer från danska supportar som vi även tänkt använda. Dessvärre så har THFC meddelat oss att vi ej kan använda dessa nummer då de inte accepterar att folk från andra länder är medlemmar i THSS; vilket jag personligt tycker är ett vansinnigt underligt beslut.

Sålunda så står vi i dagsläget med 38 stycken biljetter till matchen mot Reading, men vi har totalt 52 som vill åka med. Hur hanterar vi detta? Vi frågade våra danska vänner om de kunde hjälpa oss, men de ansåg att risken för eventuellt krångel mot moderklubben var för stor. Vi har full förståelse för detta och respekterar deras beslut.

Vårt andra alternativ är däremot mer rakryggat och OK. Det vi har gjort här är att vi gått ut och frågat engelska spurssupportrar som vi har kontakt med, om de kan tänka sig att köpa en gästbiljett till en THSS-supporter. Det finns i praktiken ingen garanti för att vi får några gästbiljetter men för matchen mot Reading bedömer jag ändå chanserna som mycket goda. Reading är inte någon publik toppmatch och även om de är en så kallad "family match" så tror jag att det kommer finnas biljetter tillgängliga för gemene man.

Genom att använda så kallade gästbiljetter så kommer vi dock att få chansen att köpa loss biljetter 1 dag innan de går till försäljning för gemene man. Istället för den 8 mars, så kan vi alltså ansöka om biljetter den 7 mars. Varför skall vi då låta engelsmän köpa våra biljetter; vi har ju själva THFC-nummer som kan användas för att köpa gästbiljetter. Helt sant, men de som erbjudit sig att köpa biljetter är säsongskortsinnehavare och de har en liten förtjing jämfört med de som är medlemmar.

Vad innebär detta för dig som skall åka med? Jo, för det första så behöver vi ta fram en lista över de som är garanterade en plats, och därefter listar vi de som får förlita sig på så kallade gästbiljetter. Det kan vara bra att veta att vi tagit höjd för 52 personer med avseende på hotellbokning.

Utifrån listan nedanför så är det nu upp till var och en att fatta beslut utifrån vad vi skriver ovan och utifrån den information som vi regelbundet kommer att delge er. Antingen väljer man alltså att boka flygbiljetter nu och litar på att det löser sig med biljetter, eller också är man kylig nog och väntar till den 7 mars då vi kan lämna klart besked, eller också väljer man att backa ur.

Vi är givetvis mycket ledsna över att det blivit så till denna resa, men hoppas samtidigt att så många som möjligt väljer att tro på möjligheterna att vi fixar biljetter till Reading för alla som skall med.

Garanterade
Peter J Borg (P.J.Borg-THSS), Enköping
Mariana Borg (hade), Enköping
Samuel Sandqvist (samuels), Enköping
Anders Groth (Dir.Groth), Enköping
Markku Karen (THFC), Enköping
Anders Kroon (asfanskap), Örebro
Martin Karlehammar (Martin3), Göteborg
Fredrik Olsson (Spursfol), Linköping
Pierre Lindqvist (Perry_Man), Brålanda
Peter Hecktor (Peppe_1988), Brålanda
Christer Ekholm (Promille), Lammhult
Rickard Johansson (reffe), Stockholm
Mathias Ericsson (Hoddle), Stockholm
Mikael Nilsson (SuperYid), Varberg
Ronny Söderqvist (Fiskarn), Göteborg
Stefan Persson (Stettan), Västerås
Birgitta Strömberg, Västerås
Andreas Albinsson (aasbg), Sölvesborg
Kerstin Albinsson, Sölvesborg
Alf Albinsson, Sölvesborg
Cecilia Cronqvist (Lacicci), Sölvesborg
Glenn Nilsson (glennilsson), Lammhult
Tobbe Emilsson (Tobbe72), Lidköping **
Rolf Karlsson (rolf.k), Karlskoga
Tobias Gunnarsson (tobbe_spurs), Karlskoga
Mats Nilsson, Lammhult
Hasse Axstrin (axstrin), Partille
Robert Axstrin (axs), Göteborg
Sten-Åke Johansson (Ståke), Norrköping
Tomas Stolt, Järfälla
Stefan Klevebrand, Saltsjö-Boo
Thomas Johansson, Saltsjö-Boo
Tim Tahvanainen, Bro
Kenny Johansson, Linköping
Anders Johansson, Ljungsbro
Mats Wall, Hovås
Olle Wall, Hovås

Gästbiljetter
6 från Hyltebruk (Antingen alla eller ingen)
Jan Juhlin (SwedishSpur), Västra Frölunda
Mathias Bridfelt (Matt Mellow), Stockholm
Jerry Wandeby (JerryLeeW), Gränna
Niclas Winroth (SPURSOZZY), Falkenberg
Kent Andersson, Lammhult
Michael Lundgren (Duncan1), Skellefteå
Niklas Lundgren (bicknick), Luleå

Har ni frågor? Maila info @spurs.se (utan mellanslag).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.