Tottenham Supporters Trust

THST är supportrarnas officiella organ mot THFC. Syftet med hela projektet är att klubben skall få ta del av och ge svar på supportrarnas synpunkter.

Sedan drygt ett år tillbaka så är THSS medlemmar i THST och har som förening en röst på årsmötet, och har även möjlighet att ventilera sina tankar, åsikter och bekymmer med THST som sedan tar upp detta med THFC's styrelse. Vi håller bland annat på att diskutera biljettproblematiken med THST som är mycket förståenden och hjälpsamma.

Vi har tagit tillfället i akt att prata med THST:s ordförande Daniel Wynne och hoppas att intervjun kan ge ytterligare ljus åt THST som företeelse.

1. Vad handlar Tottenham Trust egentligen om?
Trust bildades av Supporters Direct som är ett initiativ från regeringen som syftar till att ge supporters större inflytande i en klubb. För en klubb som Tottenham så är vårt mål att få klubben och dess styrelse att lyssna på åsikterna från gemene man bland supportrarna. Vi håller inte med klubben i allt de gör men vi har bra inblick i vad de gör och kan även övervaka vad de planerar att göra inom ett antal viktiga områden.

2. Ärligt talat, lyssnar THFC verkligen på The Trust? Gör ni någon skillnad?

Ja, de lyssnar på oss. De rådfrågar oss i en hel del frågor och vill ha våra synpunkter. Vi hade bland annat en del att säga till om vi framtagandet av den nya loggan, den nya webbsidan, biljettförsäljning och en hel del andra detaljer. Det går inte en vecka utan att någon av parterna öppnar för en ny diskussion, så jag tror definivt att vi spelar en viktig roll.

3. Hur många medlemmar har The Trust?

Snart 4000, vilket inte är tillräckligt. Ju mer medlemmar vi har desto mer representativa blir för supportrarna i stort.

4. Vad är det mest aktuella frågorna just nu?

Arenan och dess framtid är mycket viktig och vi kommer snart att skicka ut en enkät till våra medlemmar rörande denna fråga. Vi är övertygade om att arenafrågan kommer att bli diskuterade i detalj längre fram och då är det viktigt att vi har fog för våra åsikter.

5. På vilket sätt kan THST stöjda THSS, eller andra utländska supporterklubbar?

Vi representerar alla supportrar och varifrån man kommer spelar ingen som helst roll. Alla som håller på Spurs är en del av Spursfamiljen och vi kan hjälpa dem med bland annat biljettproblem, att få tag i anställda i klubben och att framföra deras åsikter och synpunkter till THFC:s ledning.

6. Finns det några planer på att arrengera ett möte där man i detalj diskuterar frågor som rör Spurs utländska supporterklubbar ?

Vi träffar gärna utländska supporterklubbar som kommer till London, och det har vi gjort vid ett flertal tillfällen. Tanken på att ta ett möte med THFC rörande utländska föreningar är intressant och vi kommer titta på det längre fram?

7. Hur ofta träffar The Trust representanter för THFC?

Vi träffas formellt 4-5 gånger per år med Daniel Levy och styrelsen. Vi har ytterligare en mängd möten rörande biljetter och säkerhet och som jag nämnde tidigare så går det inte en vecka utan att någon slags diskussion förs på tal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.