Resenytt

Diskussioner med THFC angående biljettilldelning pågår för fullt. Ordförande Jan Juhlin beskriver läget i innevarande artikel.

Hej!

Inför årets vårmedlemsresa så har styrelsen hela tiden jobbat utifrån den socialdemokratiska devisen "Alla skall med". Det gick ju sådär i valet (för sossarna) och just nu har vi stött på ett ganska tungt moment i jakten på biljetter.

Vi har, som en del av er vet, en del danska medlemmar i vår förening. Dessa medlemmar är även medlemmar i THFC, och tanken från styrelsen sida har varit att vi skall kunna använda deras nummer precis som vi kan använda de THFC-nummer som tillhör personer boende i Sverige. I de regler som vi fått från England rörande bildandet och det fortlöpande drivandet av supporterklubben, så står det ingenstans att vi som förening inte får ha medlemmar boendes i andra länder; ej heller står det något om att de THFC-nummer som faktiskt används för biljettilldelning måste tillhöra, i detta fall, svenska medborgare.

Nu har dock THFC meddelat exakt det som står ovan. De godkänner ej THFC-medlemskort från THSS medlemmar som ej bor i Sverige. Detta innebär ett tapp för oss på 14 medlemskort och alltså även 13 biljetter. Vi har idag 53 personer som vill med, men vi kan idag bara garantera 39 biljetter.

THSS styrelse har reagerat mycket kraftigt på det inträffade och anser i praktiken att THFC, av någon anledning, har skapat denna regel nu, då den ej har varit aktuell tidigare. Vi har också förklarat situation rörande våra medlemmars planer, längtan och inte minst organisatoriska planering i form av bokade flyg o s v. Vi inväntar besked från THFC de närmaste dagarna och kommer även om nödvändigt ta en telefonkonferens med medlems- och biljettkontoret för att reda ut situationen.

Dessutom har THSS lyft den fråga till Tottenham Trust som har lovat att diskutera frågan från sitt håll, såsom varandes officiellt supporterorgan.

Vi hoppas givetvis på en positiv utgång, och ber om ursäkt föratt vi ännu ej kan lämna klart besked rörande de sista biljetterna.

För att underlätta dialogen med THFC så uppmanar vi här återigen de medlemmar som inte meddelat sitt THFC-nummer att skicka detta omgående till info@spurs.se. Numret kommer att användas av en THSS-medlem på resan och styrelsen går i god för att numret ej kommer att missbrukas.

Håll ut!

THSS styrelse / Jan Juhlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.