Proffskontrakt för Dixon

Ynglingen och det stora framtidslöftet Terry Dixon har i dagarna skrivet på ett proffskontrakt med Tottenham.

Dixon är en irländare som är uppvuxen i Englands huvudstad London. 17-åringen beskrivs vara lik profilen Wayne Rooney i spelstilen tack vare sin styrka och näsa för mål. Anfallaren kan mycket väl bli något då Dixon har alla förutsättningar.

Trots sin ringa ålder har han redan varit aktuell för Irlands A-landslag. Han har fått vara med på en del träningssamlingar och har redan fått ögonen på sig.

För tillfället är Dixon skadad men kommer att vara tillbaka snart. Kanske kommer man få se en till irländare slåss om en plats i anfallet om något år? (Kanske inte ens dröjer så länge) För ett löfte, det är denna kille. Men det är inte bara Dixon som spås en ljus framtid bland anfallarna – tjeckiske Tomas Pekhart kan också bli något. Förhoppningsvis kommer någon av dessa spelare få chansen inom en snar framtid.

Med rätt utveckling har vi en riktig ljus framtid. Det ska bli minst sagt intressant när Dixon kommer tillbaka från sin skada och se vad han visar upp nu när han har ett proffskontrakt som de andra stjärnorna i laget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.