Månadens Supporter: Lars-Gunnar Björklund

I en ny serie ska jag nu dela ut utmärkelsen Månadens Supporter. Jag vill på detta sätt visa min uppskattning inför en viss person. Hoppas att ni kommer uppskatta denna nya serie och önskar er trevlig läsning!

Januari månads pris går till en man som kanske inte behöver så mycket presentation. Mannen som fixade så att vi kunde se Tottenham Hotspur hemma i vardagsrummet på lördagar, nämligen Mr Tipsextra: Lars-Gunnar Björklund.

Jag ringde upp Lars-Gunnar Björklund och berättade den goda nyheten och fick en pratstund med denna härliga kille.

Vad tycker du om Tottenham så här långt i säsongen?

En väldig berg-och-dalbana. Vilket är svårt att ta. Vi har alla möjligheter att ha ett topplag. Men jag vet inte riktigt om Martin Jol är mannen att ta oss dit. Men de andra har ju inte varit bättre dem. Sedan känner jag knappt igen spelarna längre. Förr om åren visste jag allt om Tottenhams spelare. Skonummer och flickvänner. Nu känner jag knappt igen ett namn. Vi skulle heller aldrig ha sålt Frederic Kanouté. Ett stort misstag.

Vidare skulle jag vill ha en svensk spelare och jag förstår inte varför vi släppte Erik Edman. Jag ville ju ha Thomas Ravelli till Tottenham och berättade det för Steve Perryman. Men de hörde nog fel och köpte en norrman (Erik Thorstvedt) istället…..hahaha.

Sedan är det ju så att Tottenhams filosofi alltid ha varit: köp en målvakt. Bollen ska ju vara på andra planhalvan ändå. Bry er inte om backlinjen. Det fixar sig ändå. Men man ser ju vad som händer när Ledley King saknas. Vi måste ha mera stabilitet.

När blir nästa besök på White Hart Lane?

Det blir nog till matchen mot Reading. Inte riktigt bestämt ännu.

Här informerar jag naturligtvis att THSS ska åka på resan. Har ni tur får ni träffa Lars-Gunnar Björklund på läktaren iklädd Spurshalsduk som sig bör.

Undertecknad var även hemma hos Lars-Gunnar Björklund förra året för en pratstund. Vi skulle kunna sitta i flera dagar och berätta minnen om Tottenham och sport överhuvudtaget. Han är riktigt trevlig även om han trodde att jag kom från Katrineholm. Hm, låter det så illa?

Slutligen vill jag tacka Lars-Gunnar Björklund för den trevliga pratstunden och tacka för att han tog in engelsk ligafotboll till TV-soffan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.