Inför Watford – Spurs

Dags att ta sig an Watford på Vicarage Road. Ett svagt hemmalag mot ett svagt bortalag – båda i stort behov av tre poäng. The Hornets hoppas såklart på en första hemmaseger, och Spurs på en första bortaseger. Kan det bli annat än lika?

Watford! Kan det bli tråkigare än så? Ja, Arsenal – Watford. Skillnaden är att det på lördag kan hända precis vad som helst.

Watford är ett lag som är fullständigt omöjligt att lära sig vid stryktipstippande. Precis när man tror att allt är på plats så lyckas hönan finna ett frö. De har hittills inte vunnit denna säsong och detta talar snarare till deras fördel när de möter Spurs. Är det något lag som får svaga knän över detta så är det väl Tottenham.

Hemma har Watford spelat tre oavgjorda och förlorat en match, så det kanske talar lite för ett kryss då inte Spurs har vunnit borta. Vi har endast gjort ett mål i Premier League och detta är långt ifrån vad vi hoppats efter förra årets nära bragd då fjärdeplatsen förlorades i sista omgången och denna säsong kanske vi alla hade en lite större förhoppning än vad de första matcherna visat.

Kanske kan vi resa oss ur formsvackan och ta vår första bortavinst – helst med ett antal mål gjorda. Det har möjligen släppt lite efter vinster i cuperna samt revanschen mot West Ham. Det är dock ett Watford som kan skaka av sig bottenträsket med en första vinst och det lär kosta oss 100% i vilja och fokus för att ro hem detta.

Det kan vara denna match som visar vart Tottenham hör hemma detta år. Ett snedsteg kan man göra men en förlust borta mot Watford kan nog resultera i att vi får rikta in oss på en medioker mittplacering. Man ska inte kunna slå Besiktas borta och sedan få stryk mot Watford. Jag tror faktiskt att vi tar hem detta men det kommer att bli tajt. Målsnålt åt båda håll och Spurs vinner med 0-1 i 80:e minuten. Frågan är vilka som spelar på topp, men det verkar absolut finnas lite klös i Defoe så förslagsvis tar vi in honom med Mido bredvid och byter i halvtid om det vaskas fram för lite. I övrigt kan jag inte klaga på laget och därför tror jag att det blir vinst!

Watford (4-4-2):

B Foster
L Doyley – J DeMerit – M Mackay – J Stewart
A Young – G Mahon – D Francis – H Bouazza
D Henderson – T Priskin

Spurs (4-4-2):

P Robinson
P Chimbonda – M Dawson – L King – B Assou-Ekotto
A Lennon – J Jenas – D Murphy – E Davids
J Defoe – Mido

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.