Dawson varnar för MK Dons

Det går inte alltid som en dans på rosor i livet. Inte heller i fotboll. Dawson har gått och varnat för att det kan bli en svår match.

Inför kvällens match i ligacupen mot MK Dons gäller det att vara på tå, precis som vanligt. Det är inte mer lek än vanligt. Vi är klara favoriter men matchen är inte färdigspelad för det. Dawson är en av få i laget som faktiskt mött MK Dons, men då under namnet Wimbledon. Det var när backklippan Dawson spelade för Forest.

– ”Det blir en knepig match för oss. Jag minns matcherna på ”The National Hockey Stadium” när jag spelade för Forest och det var alltid svåra matcher.”

Han vill inte ha någon repris från förra året då Grimsby skrällde. Och han är väl medveten om att man aldrig ska underskatta några.

– ”De kommer vara laddade. De lottas mot en klubb som Tottenham, får spela hemma och har inget att förlora. De är ”underdogs”, de kommer att göra sitt bästa och kommer säkert visa vad dem går för.
Vi vet vad som hände senast mot Grimsby och vill inte att det ska hända igen. Vi måste göra ett professionellt jobb och försöka vinna. Vi har börjat bra i Europa och vi alla vill lyckas i cuperna den här säsongen.”

Det känns tryggt när Dawson varnar lite innan. Hoppas bara resten av laget tar åt sig, och verkligen gör ett professionellt jobb idag.

Kaptenen King tog även sitt ansvar och har gått ut och sagt vad som gäller inför den här matchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.