Ny redaktionsmedlem

THSS webbredaktion presenterar ett piggt nyförvärv inför ligastarten. Ungtuppen heter Tim "Timpagol" Gustafsson och är bördig i småländska Högsby. Tims uppdrag blir att skriva nyhetsnotiser och matchrapporter.

Namnet är Tim Gustafsson och åldern ligger på 17. Det kommer den att göra några månader till. Rättare sagt till november, då jag äntligen blir 18 år!
Jag bor i Högsby som ligger i Småland mellan städerna Oskarshamn och Kalmar. Fast nästa sommar är det tänkt att jag ska flytta till Växjö och det ser jag verkligen fram emot. Ska bli skönt att slippa Högsby av olika anledningar.

Nu kommer ju skolan dra igång snart så därför kommer det att bli en del pluggande och sådant nu. Måste börja satsa lite mer då jag i framtiden vill bli journalist. Det är för övrigt det jag ska läsa till i Växjö.
Men all min lediga tid går ju inte till skolan. Jag spelar fotboll lite då och då. Satsar inte lika hårt som jag gjorde för något år sen. Utan jag kommer och går mer nu. Annars är jag med mina kompisar så ofta som möjligt och hittar på det ena och det andra.

I helgerna blir det ju självklart ofta Spurs på tv! Helt klart det något man längtar till när man går i skolan. Skönt att kunna ha något att se fram emot. Man mår alltid bättre av sånt.
I dagens Spurs är mina favoritspelare Calum Davenport, Robbie Keane, Ledley King och Aaron Lennon. Inte ofta man har med två backar, men så ligger det till.

Av: Tim Gustafsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.