Bordeaux – Spurs 1-2

Tottenham Hotspur sparkade igång försäsongen på bästa sätt genom att besegra franska Girondins de Bordeaux med 2-1 i Albertville.

Två av våra nyförvärv, anfallaren Dimitar Berbatov och vänsterbacken Benoit Assou-Ekotto, debuterade och klarade sina uppgifter med bravur. Bäst för kvällen i Spurs var Jermain Defoe som konstant oroade fransmännens försvar och stod även för ledningsmålet.

Strax innan halvtidsvilan kvitterade Bordeaux's fixstjärna Johan Micoud. I andra halvlek bytte Spurs friskt. Ungtupparna Charlie Lee, Kieran McKenna och Jamie O'Hara trädde in i handlingen. När två minuter återstod slog Reto Ziegler ett inlägg som mittfältaren Kieran McKenna kunde nicka in i mål bakom en chanslös Mathieu Valverde.

Bordeaux är ett topplag i Ligue1 och kvällens seger är en fin start på säsongen för Spurs.