Tottenham-supportrar föll i åttondelsfinalen

Direkt från Supportercupen i Malmö: Efter oväntat manfall i spelartruppen inför åttondelsfinalen orkade det svenska Tottenham-laget inte stå emot Malmölaget Möllan Boys som slutligen vann med 5-1.

Tottenham-supportrarna spelade mot Malmölaget Möllan Boys i åttondelsfinalen. Efter ett ganska stort manfall i startsjuan från lördagens gruppspel (pga logistiska problem och skador) kunde endast sex spelare(!) ställa upp i truppen. Alltså inga avbytare och en man för lite(!) på planen. Mycket svåra förhållanden alltså.

Till en början höll svenska Spurs ihop laget bra och lyckades även få in ett reduceringsmål till 2-1. Allteftersom matchen fortgick fick Möllan allt större bollövertag, speciellt på mittfältet vilket gjorde att de rann igenom vår backlinje och satte ett par bollar till. Slutresultatet blev 5-1 och årets turnering var till ända för Tottenhams del. Det ska dock påpekas att Tottenham stod för rolig fotboll, trevligt bemötande av motståndarna och ett enormt lagarbete.

Spelaren "Pulkan" utmärkte sig särskilt med fina offensiva matchprestationer liksom "Villas" defensiva arbete. Laget bestod av (smeknamnen på denna sajt) Pulkan, NORRA, robspur, Villa, MicceTHSS och THSS-medlemmar som Ippe och Gino mfl.

Tottenham representerades på ett trevligt och mycket uppskattat sätt både på och utanför planen under turneringens båda dagar!
Ett stort tack till alla som ställde upp och reste till Malmö från olika orter, ingen nämnd och ingen glömd och vi hoppas på att få återse er alla nästa år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.