Matchbiljetter till Spurs hemmamatcher genom THSS

biljetter

Information om hur biljettansökningarna går till säsongen 2018/19 titta här

Kravet är att alla i ansökan som ska ha biljett är medlemmar i THSS samt OneHotspur. Anledningen är att biljetten laddas på medlemskortet från THFC OneHotspur samt att THFC har som krav på THSS att vi bara förmedlar biljetter till våra medlemmar. Länk till OneHotspur International medlemskap Bli medlem i THSS

Ansvariga för biljettförsäljningen från THSS sida är Sverker Otterström och Thomas Erlandsson.

Gör så här:
Skicka beställning på biljetter till biljett(at)tottenhamhotspur.se eller fyll i formuläret nedan. Uppge namn samt medlemsnummer i THSS och OneHotspur för samtliga personer i ansökan.

Vi vet alltid om antal biljetter som vi är tilldelade innan biljetterna släpps till OneHotspur medlemmar via THFC officiella biljetthantering! Alla matchdagar kan ändras! THSS ansvarar inte för ändringar i spelprogrammet. Normalt så brukar det gå att avboka biljett som är köpt via THSS om matchdatum ändras. I normala fall väljer TV vilka matcher som sänds (vilket gör att ändringar av tid och eller matchdag sker) cirka fem veckor innan match. Håll koll på Premier Leagues hemsida vilka datum som gäller för TV att välja matcher att visa eller uppdateringar här på THSS hemsida innan du bokar flyg och hotell.

När du har fått tilldelning av biljett kan du gå in på den engelska hemsidan och logga in med OneHotspur medlemsnummer och lösenord. Gå till My Account och klicka på Account History på höger sida. Där kan du se länkar där det står ”You were assigned to 1 item on DD/MM/YYYY, HH:MM”. Om du klickar på länken får du upp information om vilken plats du har på WHL. Denna information är bra att ha med sig på matchdag. OM du inte kan se din biljett så måste du höra av dig till THSS (biljett(at)tottenhamhotspur.se) i god tid innan du åker över till London för att vi ska kunna hjälpa till.

Matchkategorier: (ej verifierade än)

Kategori A | Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, West Ham United
Kategori B | Crystal Palace, Everton, Southampton, Leicester City, Watford, Newcastle, Fulham 
Kategori C | AFC Bournemouth, Burnley, Wolverhampton, Cardiff, Huddersfield, Brighton

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
Följande priser gäller f.n.  Biljettpriser
 

Beställning av matchbiljetter

 • Om fler än ett, separera med kommatecken
 • Om fler än ett, separera med kommatecken

17 kommentarer

 1. Länken med priser verkar inte funka….

 2. Oscar Bjarneborg

  Hej!
  Fyller 40 i Mars och tänkte ta med mig familjen till WHL så dom också får uppleva hur härligt det är. Min fråga är – vad är det som krävs? Att vara medlem i THSS är ju givet, men sen? Jag och min fru går ju som Adult men mina barn som är 13,10 och 7, vad ska dom ha för medlemsskap? Om det finns någon som vet och har lust att svara så hade jag blivit väldigt glad.

  • Hej Oscar! Här kommer åldersgränserna för de olika OneHotspur International medlemskapen.

   Dribbler: 0 – 2 yrs

   Kicker: 3 – 10 yrs

   Striker: 11 – 15 yrs

   Young adult: 16 – 17 yrs

 3. Samuel Larsson

  Tjena!
  Jag tänkte även ansöka till THFC lilywhite. Vad är fördelar med bronze?

  Det står international lilywhite är detta rätt?

  • Ursäkta sent svar. Fördel med bronze är att man kan köpa biljetter en dag tidigare än lilywhite och att man står på väntlista till säsongskort. Ansöker du om biljetter via THSS spelar det ingen roll om du är Lilywhite eller Bronze. Det är Lilywhite International som gäller för oss i Sverige.

 4. Katarina Sterner Jansson

  Som medlem, får man enbart boka biljett till sig själv eller också till familjemedlemmar?

  • Ursäkta sent svar. Som medlem får man ansöka om biljett till sig själv. Vill flera ansöka om biljetter måste de också vara medlemmar både i THSS och i THFC OneHotspur.

 5. Thomas Erlandsson

  Underbart att få sitta och planera höstens resor 🙂