Matchbiljetter 2017/18

Biljettinformation säsongen 2017/18

Kategori A*

På grund av extrem efterfrågan på kategori A-biljetter kommer supporterklubbar att bli ombedda att skicka in ansökningar om biljetter före ett visst datum. Ett begränsat antal biljetter kommer att tilldelas supporterklubbarna via lottning för dessa matcher om efterfrågan överstiger antal tillgängliga biljetter. Säsongens sista match kommer att omfattas av samma villkor som en kategori A-match

*Ifall THSS inte får biljetter så att det räcker till alla ansökningar kommer vi att lotta ut vilka som får biljetter.

Om du inte får tilldelning av biljett via THSS till de matcher som hanteras som kategori A kan du ansöka direkt via THFC.

Kategori B & C

I dagsläget är det inget tak på hur många biljetter som THSS får ansöka om och troligtvis kommer vi att kunna förmedla biljetter till alla som vill köpa. Det beror i och för sig på intresset från övriga officiella supporterklubbar då dessa totalt har ett bestämt antal biljetter per match.

Supporterklubbarna har tilldelats nedan sektioner för varje hemmamatch i Premier League. Om man vill sitta på andra sektioner måste man ansöka om biljetter direkt via THFC.

Block 545 – Främre delen. Biljettpris Kategori A £45 (£18)**, Kategori B £40 (£16) Kategori C £30 (£12)

Block 546 – Främre delen Biljettpris Kategori A £45 (£18), Kategori B £40 (£16) Kategori C £30 (£12)

Block 105 – Främre delen/mitt Biljettpris Kategori A £70 (£28), Kategori B £50 (£20) Kategori C £40 (£16)

**Priser inom parantes för de som är under 18 år eller över 65 år.


Sista ansökningsdatum för matcherna mot Chelsea och Burnley är 2017-07-30. Sista ansökningsdatum för övriga matcher kommer att meddelas under de kommande veckorna. THFC tar inte ut några bokningsavgifter för biljetter som köps via THSS.

Det är nu öppet för ansökningar till alla matcher under säsongen och vi kommer att uppdatera hemsidan med de datum som gäller för ansökningar från THSS till THFC. Vi behöver er ansökan senast dagen innan detta datum för att kunna administrera och skicka in till THFC.

Skicka ansökan till biljetter@tottenhamhotspur.se eller fyll i ansökningsformuläret

Kravet för att köpa biljetter via THSS är att alla i ansökan som ska ha biljett är medlemmar i THSS samt OneHotspur Lilywhite eller Bronze. Anledningen är att biljetten laddas på medlemskortet från THFC OneHotspur samt att THFC har som krav på THSS att vi bara förmedlar biljetter till våra medlemmar. Länk till OneHotspur International medlemskapBli medlem i THSS

THSS kommer att informera de som har fått biljetter så fort vi kan efter att vi har fått resultat från THFC om hur många biljetter vi har blivit tilldelade till respektive match. De som har fått tilldelning av biljetter kommer att få information om hur mycket biljetterna kostar samt när de ska betalas. Om man inte betalar i tid kommer vi att tillfråga nästa person på tur.

Notera att om man inte får tilldelning av biljett via THSS kan man ansöka direkt via THFCs hemsida. För mer info titta på FAQ på den engelska hemsidan