Matchbiljetter 2018/19

Biljettinformation säsongen 2018/19

THSS har fått biljettinformation om säsongens hemmamatcher som spelas på Wembley. Vi har fått biljetter på samma sektioner som förra säsongen och de som vill köpa biljetter via THSS kan nu skicka ett mail till biljetter(at)tottenhamhotspur.se eller använda biljettbeställningssidan

Som vanligt gäller att alla som ansöker om biljetter måste vara medlemmar i både THSS och THFC OneHotspur.

Då biljetterna inte kan laddas på medlemskortet från THFC för matcherna på Wembley kommer de att mailas ut så att man får skriva ut biljetten själv! Så se till att ni har rätt mailadress registrerad till ert OneHotspur konto.

Om ni har frågor om biljetter kan ni alltid skicka ett mail till biljetter(at)tottenhamhotspur.se

THSS väntar fortfarande på information gällande biljetter till Tottenhams nya arena. Så fort vi har information om vad som gäller för resten av säsongen kommer vi att uppdatera hemsidan.

Vi inser att många kommer att vilja ha biljett till den första matchen på den nya arenan och vi kommer med största sannolikhet lotta ut dessa.

Vi återkommer när vi vet vad som gäller och kan för närvarande bara ta mot ansökningar om biljetter.

/Sverker ”Svucka” Otterström

 

Nedan text gäller för säsongen 2017/18

Kategori A*

På grund av extrem efterfrågan på kategori A-biljetter kommer supporterklubbar att bli ombedda att skicka in ansökningar om biljetter före ett visst datum. Ett begränsat antal biljetter kommer att tilldelas supporterklubbarna via lottning för dessa matcher om efterfrågan överstiger antal tillgängliga biljetter. Säsongens sista match kommer att omfattas av samma villkor som en kategori A-match

*Ifall THSS inte får biljetter så att det räcker till alla ansökningar kommer vi att lotta ut vilka som får biljetter.

Om du inte får tilldelning av biljett via THSS till de matcher som hanteras som kategori A kan du ansöka direkt via THFC.

Kategori B & C

I dagsläget är det inget tak på hur många biljetter som THSS får ansöka om och troligtvis kommer vi att kunna förmedla biljetter till alla som vill köpa. Det beror i och för sig på intresset från övriga officiella supporterklubbar då dessa totalt har ett bestämt antal biljetter per match.

Supporterklubbarna har tilldelats nedan sektioner för varje hemmamatch i Premier League. Om man vill sitta på andra sektioner måste man ansöka om biljetter direkt via THFC.

Block 545 – Främre delen. Biljettpris Kategori A £45 (£18)**, Kategori B £40 (£16) Kategori C £30 (£12)

Block 546 – Främre delen Biljettpris Kategori A £45 (£18), Kategori B £40 (£16) Kategori C £30 (£12)

Block 105 – Främre delen/mitt Biljettpris Kategori A £70 (£28), Kategori B £50 (£20) Kategori C £40 (£16)

**Priser inom parantes för de som är under 18 år eller över 65 år.

Matchkategorier:

Kategori A | Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, West Ham United
Kategori B | Crystal Palace, Everton, Southampton, Leicester City, Watford, Newcastle
Kategori C | AFC Bournemouth, Burnley, , Huddersfield, Brighton

Champions League

THSS har fått möjlighet att ansöka om biljetter till våra medlemmar till hemmamatcherna i Champions League.  Det går att ansöka per match. Det är sektionerna 545, 546 och 105 som gäller även för dessa matcher. Vi kan inte garantera att vi får alla biljetter vi ansöker om då det kan bli överbokat. Om vi inte får biljetter så att det täcker vår ansökan kommer dessa att lottas ut bland de som har ansökt.

Sista ansökningsdatum hittar du här. THFC tar inte ut några bokningsavgifter för biljetter som köps via THSS.

Skicka ansökan till biljetter(at)tottenhamhotspur.se eller fyll i ansökningsformuläret

Kravet för att köpa biljetter via THSS är att alla i ansökan som ska ha biljett är medlemmar i THSS samt OneHotspur. Anledningen är att biljetten laddas på medlemskortet från THFC OneHotspur samt att THFC har som krav på THSS att vi bara förmedlar biljetter till våra medlemmar. Länk till OneHotspur International medlemskapBli medlem i THSS

THSS kommer att informera de som har fått biljetter så fort vi kan efter att vi har fått resultat från THFC om hur många biljetter vi har blivit tilldelade till respektive match. De som har fått tilldelning av biljetter kommer att få information om hur mycket biljetterna kostar samt när de ska betalas. Om man inte betalar i tid kommer vi att tillfråga nästa person på tur.

Om ni inte kan hitta er biljett på ert OneHotspur konto hör av er till biljetter(at)tottenhamhotspur.se INNAN ni åker till London så att vi har möjlighet att hjälpa till.

Notera att om man inte får tilldelning av biljett via THSS kan man ansöka direkt via THFCs hemsida. För mer info titta på FAQ på den engelska hemsidan