Spurs fotbollsskola i Sverige för ungdomar

26-30 Juni anordnar Tottenham Hotspur FC en fotbollsskola för svenska ungdomar mellan 8-15 års ålder.

Uppåt 150-200 ungdomsspelare från hela landet förväntas komma till fotbollsskolan i Stockholm (Vallentuna IP) under vecka 26 mellan 26-30 Juni.Tottenham kommer hit med sina ungdomstränare och lär våra svenska spelare att träna med samma metodik som i klubben (förhoppningsvis bättre än den metodik seniorlagsspelarna arbetar med just nu…).

Alla är varmt välkomna att hälsa på! Även ni som inte anmält er och ska träna i fotbollsskolan.

Länk: https://www.coachenevents.se/sv/aktuella-events/tottenham

OBS det kan vara på sin plats att nämna att supporterklubben inte har något ansvar för fotbollsskolans aktiviteter, men vi välkomnar dessa initiativ från Engelska moderklubben och vi sprider gärna denna information runt om i landet!


COYS!

One comment

  1. Hej
    Robert
    Jag heter Albin Krasniqi 15 år spela fotboll sedan jag var 5 år gammal född i Sverige och spela för Ramlösa södra IF som mitt fält position och kanter höger och vänster jag min önskemål är att träna för Tottenham
    Finns möjlighet att jag provträna för oss.
    Mvh Krasniqi Albin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.