Tack för allt Urban och Fanny! …och välkomna Fredrik och Sebastian!

ÅRSMÖTE. Supporterklubbens artonde årsmöte hölls i Trollhättan söndag 5 februari på Boston Grill. De två ledamöterna Urban Blom och Fanny Scharp avtackades efter att ha valt att kliva av. Två nyinvalda suppleanter i Fredrik Lisberger och Sebastian Aveholt. Och en fantastisk Premier League-segermatch mot Manchester City med Harry Kane’s alla-tiders-målrekord!

Det blev ett produktivt årsmöte, detta år i Trollhättan, med då Tottenham Hotspur Supporters Sweden – Est 2004 höll sitt artonde årsmöte under söndagen 5 februari i en abonnerad del av sportbaren Boston Grill.
Ordförande Gunnar Peterson, Ljungskile, höll i ordförandeklubban och Peter Ström, Örebro, i sekreterarpennan.

De två ledamöterna Urban Blom, fd ordförande och sedermera vice ordförande, samt Fanny Scharp på ekonomiavdelningen valde att kliva av. STORT TACK för engagemang och allt ideellt arbete ni gjort i styrelsen för alla våra medlemmar genom åren! Ni kommer vara saknade, men vi ses på Spursmatcher framöver!

Fanny Scharp, Stockholm, och Urban Blom, Uddevalla, tackar för sig i styrelsen.De två ersätts som ledamöter av Jan Tolshagen, Örebro, och Mathias Winbladh, Västerås, som fram till igår varit suppleanter. Samtidigt väljs två helt nya suppleanter in i form av Fredrik Lisberger, Boden, och Sebastian Aveholt, Sigtuna. Välkomna!

Gunnar Peterson, Mathias Bridfelt, Stockholm och Peter Ström omvaldes i styrelsen för en 2-årsperiod (standard). Thomas Erlandsson, Varberg, och Jenny Boström, Västerås, har båda 1 år kvar innan de är aktuella för omval.

Fredrik Lisberger, Boden, och Sebastian Aveholt, Sigtuna, valdes in som suppleanter i styrelsen.

Utöver årsmötesagendan (som publiceras under veckan så fort det konstitutionerande styrelsemötet avverkats) så kom några spontana frågor upp. Särskilt intresse kring att sätta igång med lokalt producerad merch igen med design av designer-intresserade medlemmar. Mer om hur detta eventuellt kan utveckla sig framöver vid senare tillfälle.

Då årsmötet pga matchflytt framlades till söndagkväll tappade vi kanske några medlemmar som tänkt resa dit för en lördag. Men det var ändå trevligt att se nära 30st medlemmar på plats i Trollhättan en söndagkväll. Nästa år ska vi försöka förbereda en sluten videokonferens-sändning för alla medlemmar som vill följa årsmötet digitalt hemifrån. Vi är ju uppåt 1800st medlemmar och intresse finns hos fler att följa årsmötena har vi förstått.

Protokoll publiceras här på sajten under veckan.

Ordförande Gunnar om organisationen och hur vi tänker oss den kommande säsong

Kvällen fick en perfekt avslutning med en fantastisk direktsänd Premier League-segermatch mot Manchester City med Harry Kane’s alla-tiders-målrekord! Vi gläds med alla svenska supportrar som var på arenan och Urban Blom i synnerhet! Grattis! Minne för livet.

Målrekord-Harry Kane gratuleras av sina lagkamrater efter matchen. Foto: från tottenhamhotspur . com


Nästan halva säsongen kvar, keep the faith! COYS!

/ Styrelsen https://www.tottenhamhotspur.se/thss/styrelsen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*