Tottenham Sverige <3 Musikhjälpen

Det har blivit en fin tradition att Tottenham Sweden tillsammans med Ledley Kings knä startar en Bössa i Musikhjälpen.

I år var temat ”En tryggare barndom på flykt från krig” – Alla barn har rätt till en trygg barndom, men just nu är 42 miljoner barn på flykt undan krig och konflikter. Många har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar självklara saker som ett tryggt hem och möjlighet att gå i skolan.

Vi i styrelsen till tacka Ledley Kings knä för gott samarbete, men främst vill vi tacka er supportrar för ert stora engagemang som gav hela 14 000 kr till insamlingen!

För att jämföra med andra Premier League klubbars supportrar kan nämnas att Arsenal endast lyckades få ihop runt 6000 kr, Chelsea 0 kr (dom hade dock en bössa) och att varken Manchester United eller City var representerade med bössa över huvud taget. Vi blev dock slagna av Liverpool som drog in det dubbla i sin bössa. Så till nästa år har vi ett mål – Liverpool is going down!

Det går fortfarande att skänka en slant, ifall det råkar vara någon som missat insamlingen. Följa länken: Hela TottenhamSverige! (musikhjalpen.se)

Återigen ett stort tack för ert fina engagemang och vi i styrelsen vill passa på att önska alla Tottenhamsupportrar en God Jul och ett Gott Nytt År!

COYS!

/Styrelsen via Jenny Boström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.