Vårens THSS medlemsresa är bestämd!

Nu är det klubbat och klart – THSS kommande medlemsresa våren 2023 blir helgen 15-16 april med matchen mot Bournemouth lördagen 15 april (preliminärt lokal tid nu 15.00 men kan komma att ändras). Vi har fått 50st biljetter och fördelning sker i tur och ordning utifrån inkommen anmälan (om överteckning försöker vi om möjligt lösa fler biljetter). Gör din anmälan i enligt med instruktionerna på THSS hemsida under Resor – Biljettansökningar (https://www.tottenhamhotspur.se/resor/bestallda-biljetter/). Anmälningsperioden öppnar 9 december måste vara inkommen senast 9 januari 2023 klockan 16:00 för att komma med då uppgifterna måste till THFC den dagen.

Som tidigare bokar var och en sin flygresa och boende. Reseledningen brukar bor vid Kings Cross, som deltagare på resan får uppgifter om hotell ifall du vill bo på samma ställe eller i närheten. Om du reser ensam och vill dela rum så hör av dig till resor@tottenhamhotspur.se så försöker vi hjälpa till att hitta rumskamrat. Viktigt att tänka på vid bokning utav resa och boende är att matchstart och dag kan komma att ändras så se till boka upp hela helgen. Reseledningen kommer att erbjuda ett program med olika typer utav aktiviteter under helgen förutom själva matchen. Vi kommer även upprätta en grupp på Facebook för de som åker med där du kan chatta med andra resande ifrån THSS.

Som tidigare gäller att alla som åker måste vara medlemmar i både THSS och THFC (One Hotspur). Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman. På hemsida under biljettansökningar kommer ni uppdaterat se vilka som har anmält sig till resan. Vi kommer också att skicka ut information om kostnaden som ska betalas för biljetterna till de som är anmälda samt hur betalningen går till. Tänk bara på att det kan dröja upp till en vecka före matchdag innan biljett syns på ditt One Hotspur konto eller i wallet-appen. Det är viktigt att ni hör av er till biljetter@tottenhamhotspur.se INNAN ni åker till London ifall du inte har någon biljett på kontot eller appen.

Förutsättningar för både match och villkor för resor överhuvudtaget till Storbritannien kan komma att ändras utav myndigheter (och THFC). Det är i så fall inget vi i THSS kan ta ansvar för utan varje medlem har egen skyldighet att säkerställa att man uppfyller gällande krav vid resetillfället. Vi kommer att bistå alla deltagare med mer information om program, krav och annat löpande. Om frågor skicka email till resor@tottenhamhotspur.se så svarar vi så fort vi kan.

Vi ses i London och N17 i april!

COYS, Reseledningen i form av Gunnar, Urban, Jenny och Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.