Lyckad THSS-medlemsresa (4-3!)

Inte sedan före Covid har vi varit en så stor grupp som när vi nu 12-13 nov åkte över till London ihop. Vi var ungefär 60 personer som var med på medlemsresan, men vi stötte även på andra svenskar runt arenan (och i övriga London) så vi bör minst ha varit ett 80-tal svenska fans på plats. Imponerande!

De som kunde och ville åt middag informellt ihop redan fredag kväll. Men annars började programmet på lördag morgon med samling och fotografering på Tavistock Garden. Innan avfart upp till N17 i det härliga varma vädret. Vissa gick för att titta på arenan och shopen och andra besökta några av pubarna längs High Rd upp mot arenan först.

Matchen var på traditionell starttid (lördag kl.15) så många av oss var på plats tidigt för att känna in atmosfären. Förhoppningarna om att komma tillbaka efter uttåget ur ligacupen mot Nottingham precis innan samt att göra ett positivt avslut innan uppehåll för VM fanns. Detta kom dock på skam när Leeds tidigt i matchen gör mål om en snabb omställning. Vi satt nära Leeds-klacken som då sjöng och var riktigt nöjda. Men Spurs kom igång mer och mer så efter en hörna rakt framför oss gör så Harry Kane mål. Men det skulle inte hålla utan Leeds får in ett ledningsmål strax före paus. Som sänkte stämningen klart. Men då vi på slutet inte börjat spela förrän andra halvlek fanns ändå vissa förhoppningar.

För vilken halvlek vi fick se! Laget spelade bättre och tog tag i matchen. Davies lyckas på något sätt få in 2-2 på ett långskott. Nu kommer vi tänkte jag då. Men trots övertag gör Rodrigo 2-3 för Leeds. Ridå! Skall det ändå inte gå? Jodå. Vi fortsätter skapa och strax efter gör Bentancour 3-3. Hoppet lever! Och det tog inte mer än 2 min efter när Dejan med matchens delikatess snurrar upp Leeds-försvaret och serverar Betancour igen som enkelt rullar in 4-3. Vilket blir slutresultat.

Vi sjöng oss hesa på slutet och alla av oss på plats lyckliga. Så efter någon öl för att klara strupen på pub i N17 samlades vi sedan på kvällen på en pub vid Euston Rd ett 30-tal av oss för att äta, snacka lite och bara njuta ihop.

Söndagen innehöll möjligheter till stadiontur, shopping eller som flera i reseledningen gjorde. Ett besök på Harry Kane-utställningen på Museum of London. Som verkligen var bra och sevärd.

Det blev till slut även indisk middag ihop på söndag kväll för de som ville. Många tyckte helgen och resan varit väldigt bra (inte minst matchen) så frågor på vårens resa kom upp. Det planeras för en sådan och snart kommer information om den också. Så vi hoppas att många vill hänga på även då.

Reseledningen g.m.

Gunnar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.