bli medlem bild dejan tröja
(editerat foto, till höger: foto av mathias bridfelt)

Bli medlem i THSS eller förläng ditt medlemskap och tävla om priser

Vilken säsong vi fick uppleva 21/22, från mörkaste djupet i november till ljuset och lyckan i maj. Tänk att vi spelar i fotbollens finrum igen – Champions League! Det är med stor förväntan vi går in i en ny säsong! Om du tecknar medlemskap i THSS nu innan 31 aug 2022 för kommande säsong är du med i utlottning av fina vinster i form utav:

1:a pris – Signerad matchtröja (från säsongen 21/22) med hälsning från Dejan Kulusevski

2-6:e pris – THSS grillförkläde

7-11:e pris – THSS-flagga (Union Jack-design i blågult)

Nästa år kör Premier League igång redan 6 augusti med hemmamatch mot Southampton i och med VM i november/december. För hela spelschemat (som det ser ut till dags datum), kolla här: https://www.tottenhamhotspur.se/thfc/spelschema/

Värvningarna har trillat in i en strid ström under sommaren. Känns riktigt bra att de första nyförvärven är klara (redan innan transferfönstrets öppnande!), men ännu ryktas fler vara på väg in.

Som supporter känns det väldigt bra att slippa vänta in sista dagen av transferfönstret för att veta vilka nya spelare som kommer in i laget. Det är mycket nytt med Conte och Paratici vid rodret som känns spännande för oss supporters inför säsongen!

Vad tror du, vinner Son Golden Boot även kommande säsong? Eller delar han utmärkelsen med Kane? Eller varför inte Kulusevski! Möjligheterna känns oändliga!

Att bli medlem i THSS har många fördelar, dels blir vi som officiell svensk Spurs-organisation ännu större och starkare mot moderklubben och dels ger det oss då möjligheter att arrangera fler unika Spurs-events och förhandla fram ännu fler rabatter och smarta lösningar för oss Spurs-fans i Sverige!

Kommande säsongs medlemspaket är framtaget. Paketet innehåller digitalt medlemskort (Cardskipper), välkomstbrev och TRE exklusiva Tottenham Sweden-prylar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*