THSS Medlemsresa april 2022

Efter ett långt uppehåll ifrån hösten 2019 (orsakat av Covid-19) var det helgen 1-3 april dags igen för medlemsresa till London och match. Vi var ett 25-tal medlemmar som åkte denna gång för match mot Newcastle.

På lördagen hade vi ett program med gemensam avfärd upp till N17 ihop och att det sedan fanns chans på både DareSkywalk samt Stadium tur för de som ville. Samt möjlighet att besöka shopen med alla deras prylar till försäljning. På eftermiddagen var de som ville inbjudna att tillsammans med den norska Spurs-profilen Rune Westbye göra en pubcrawl i N17 och besöka olika lokala pubar. Samt gemensam middag på pub i Bloomsbury efteråt.

Söndagen som var matchdag började med samling vid Tavistock Sq och traditionellt foto vid Gandhi-statyn. Väl på plats i N17 så var det matchladdning med besök på några pubar som gällde där vi sjöng upp oss ihop med andra supporters. Väl inne på arenan kändes igen vilken fantastisk arena detta är. Troligen en av de bästa (om inte bäst) i hela världen.

Matchen var initialt avvaktande. Tills Newcastle fick frispark strax utanför straffområdet. Som de satte. Vilket sakteliga triggade igång Spurs. På hörna strax före halvlek lyckas så Ben Davies att nicka in 1-1 som halvtidsresultat. Vilket kändes väl motiverat. Men det var inget mot vad som skulle komma i andra. Då vi förde matchen och målen kom efterhand. Slutresultat på 5-1 och bra spel kan man inte annat än vara nöjd med. MEN vi hade lyckats få till en bonus. Genom våra kontakter på THFC fick vi THSS-resenärer efteråt träffa Dejan Kulusevski. Med lite frågor, fotografering och autografskrivning. Vilket var väldigt uppskattat av alla. 

Resan gav mersmak så på stående fot var det ett antal som ville anmäla sig till höstens resa. Denna är dock inte klar ännu men utifrån uppskattning planerar vi redan och gör vi allt för att den blir av. Så håll ögonen öppna och var beredd när anmälan väl öppnar till den i höst.

Reseledningen g.m.

Gunnar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*