Medlemssamling Tottenham Trestad 23 apr

Till matchen Tottenham – Brentford träffades ett antal av de lokala THSS-medlemmarna i Trestad för matchsamling. För första gången på ett bra tag nu utifrån pandemin. Denna gång syntes vi på O’Learys i Uddevalla för att se matchen ihop. Ett 20-tal supportar från 0 och uppåt (yngsta var Lydia Buvarp 9 mån i full matchmundering) hade mött upp. Stämningen var förväntansfull och många hoppades på bra spel och vinst i detta ”Christan Eriksen” derby. Tyvärr kom spelet lite på skam och resultat 0 – 0 kändes direkt efteråt som ett misslyckande. Men då Brentford är i bra form och var närmare ett mål än vi kan kanske detta i slutändan av säsongen visa sig avgörande? Oavsett vilket var det trevligt att ses igen och se matchen ihop och fler samlingar planeras för redan.
COYS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*