(THSS-resa 2011)

THSS medlemsresa våren 2022

Efter uppehåll under 2020 och 2021 orsakat av den globala pandemin med Covid-19 och följande begränsningar i allt resande och alla typer av evenemang hoppas THSS att våren 2022 kunna återuppta och erbjuda medlemmar medlemsresa att se Tottenham live ihop i London igen.

Vi har utav THFC fått löfte om en större tilldelning av matchbiljetter till hemmamatchen lördagen 2 april mot Newcastle. Anmälan om du vill delta görs som normalt enligt instruktioner på THSS hemsida under Resor – Matchbiljetter. Anmälan måste göras senast den 31 jan 2022 (då vi måste skicka uppgifterna) 

THSS bokar som tidigare inte boende utan det gör var och en självt. Tänk på vid bokning utav resa och boende att matchstart och dag kan komma att ändras så boka upp hela helgen. Om du reser ensam och vill dela rum hör av dig till resor@tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till att hitta en rumskamrat. 

Som tidigare gäller att alla som åker måste vara medlemmar i både THSS och THFC (One Hotspur). Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman. På THSS-hemsida för biljettansökningar kommer ni uppdaterat se vilka som har anmält sig till resan https://www.tottenhamhotspur.se/resor/matchbiljetter-for-201617/. Vi kommer också att skicka ut information om kostnaden som ska betalas för biljetterna till de anmälda. Tänk bara på att det kan dröja till en vecka före match innan biljetten syns på ert One Hotspur konto eller i appen. Det är viktigt att ni hör av er till biljetter@tottenhamhotspur.se INNAN ni åker till London ifall ni inte kan se biljetten. Reseledningen kommer också att erbjuda ett program med olika typer av aktiviteter under helgen förutom själva matchen för de som vill delta i detta.

Förutsättningar för både match och villkor för resor överhuvudtaget till Storbritannien kan komma att ändras utav myndigheter och THFC utifrån förändringar i smittoläget. Det är i så fall inget vi i THSS kan ta ansvar för utan varje medlem har egen skyldighet att säkerställa att man uppfyller de krav som kan gälla. Som genomförda tester, vaccinationer, intyg eller annat som gäller just vid resetillfället. Vi kommer att bistå alla anmälda deltagare med information om detta löpande. Om du har frågor kan du alltid skicka email till resor@tottenhamhotspur.se så svarar vi så fort vi kan.

Så anmäl dig så hoppas vi ses i London ihop i april

COYS,

Reseledningen Gunnar, Urban, Jenny och Peter

One comment

 1. Hej
  Ovanligt ”klent” med info? Väldigt gamla artiklar – Nuno ut Conte in – Det var ju några månader sedan.
  Inget alls om om matcher nyligen? Inget om ev nya spelare ?
  Vad hänt ?
  Jag ser bara gammal info…
  Har i och för sig inte loggat in på ett tag.
  COYS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*